Δεν περίμενε κανείς τέτοια αντίδραση - Η απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη για την κόρη του

Τα είπε όλα ήρεμα και χωρίς κακία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν περίμενε κανείς τέτοια αντίδραση - Η απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη για την κόρη του

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι μία έντονη παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης και συνήθως ο τρόπος που μιλά για τους ανθρώπους είναι ευθύς και χωρίς "περιτυλίγματα". Τις προάλλες, λοιπόν, σχολίασε την Κόνι Μεταξά για μία φωτογραφία της και όσα είπε έφτασαν, φυσικά, και στο αυτί του πατέρα της τραγουδίστριας, Λευτέρη Πανταζή.

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα στην κάμερα του Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 19/10, και εξήγησε, έτσι, πως δεν δίνει σημασία σε αυτού τους είδους τα σχόλια, διότι τον γνωρίζει και δεν θεωρεί ότι τα είπε με κακία.

Η απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στον Νίκο Μουρατίδη για την κόρη του

«Αγαπώ τον Νίκο Μουρατίδη, είναι πολύ φίλος μου, είναι πατριώτης μου. Δεν κρατάω κακία, ήταν το φεγγάρι έτσι εκείνη την ημέρα, του βγήκε αυθόρμητα», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε η Κόνι Μεταξά για το θέμα

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day εντόπισε και την Κόνι Μεταξά σε έξοδό της και η ρεπόρτερ του ALPHA άδραξε την ευκαιρία να την ρωτήσει μερικά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η άποψή της για τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, οι οποίες συζητήθηκαν έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, της ζητήθηκε να απαντήσει για τον αν επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της πλέον, Μάριο Καπότση, όμως αυτό ήταν κάτι που την εκνεύρισε και δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει πως πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα που δεν θέλει να συζητάει.

«Θα ξαναπαντήσουμε για τον Νίκο Μουρατίδη; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει. Προφανώς δεν συμφωνώ. Είναι πάρα πολύ γενική η άποψη του και θεωρώ ότι δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Εντάξει. Τι να πω τώρα. Θα αλλάξω εγώ;», είπε αρχικά.

Και τόνισε όταν ρωτήθηκε για πιθανή εγκυμοσύνη: «Όχι και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση», ενώ κατέληξε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Σε πρωινή εκπομπή θα ξαναπήγαινα αλλά εξαρτάται την εκπομπή».