«Αυτό με είχε εξοργίσει» - Όλη η αλήθεια για την κόντρα του Τζέιμς Καφετζή με τον Αλέξη Παππά δύο χρόνια μετά το Survivor

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό με είχε εξοργίσει» - Όλη η αλήθεια για την κόντρα του Τζέιμς Καφετζή με τον Αλέξη Παππά δύο χρόνια μετά το Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 19/10, και μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4, αλλά και για την πιθανότητα του να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο για το All Star Game.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, όμως, παρενέβη τηλεφωνικά ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο παιχνίδι, αλλά οι σχέσεις τους ήταν πολύ κακές. Το ίδιο ίσχυε και για τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο φαίνεται πως αυτό έχει αλλάξει. Ο ίδιος, λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον είχε ενοχλήσει και τον είχε κάνει να στραφεί εναντίον του.

Η αλήθεια για την κόντρα του Τζέιμς Καφετζή και του Αλέξη Παππά στο Survivor

«Να πω κάτι που δεν έχει ακουστεί; Γιατί πολλοί έχουν την απορία γιατί είχα εναντιωθεί μαζί σου Τζέιμς. Και τώρα θα πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Κάτι μου είχε σφυρίζει κάποιος, ότι μπορεί να έχεις και κινητό μέσα στο παιχνίδι και αυτό με είχε εξοργίσει. Δεν το είχαμε πει ποτέ όμως. Αυτό ήταν κάτι που δε μου άρεσε», είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Και εγώ το είχα ακούσει αυτό είναι η αλήθεια και μου είχαν πει ότι το φόρτιζα με θετική ενέργεια. Εσύ είχες κινητό Αλέξη μου; Η αλήθεια είναι πως με τον Παππά δεν έχω βρεθεί ποτέ μετά το Survivor», απάντησε έπειτα ο Τζέιμς Καφετζής.

Όλα όσα ανέφερε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, ανάμεσα στα άτομα που μίλησαν ήταν και ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος παρά το γεγονός ότι η σχέση του με το τραγούδι δεν είναι και η καλύτερη, έφτασε στον ημιτελικό μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και για το Survivor 5.

«Βάσει φωνής δεν θα έπρεπε να έχω φτάσει στον ημιτελικό». Το Survivor είναι σαν να ξύπνησα και να ήταν ένα όνειρο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ότι ήμουν εκεί κάποτε. Ήμουν πέντε μήνες εκεί, αλλά δεν το νιώθω τώρα αυτό, όταν ήμουν εκεί το ένιωθα ότι ήμουν πέντε χρόνια».