«Σιχάματα, εσείς είστε βιαστές και παιδόφιλοι» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Light κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Πρωινού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / nerogreco
Instagram / nerogreco

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό έχει προκαλέσει μεγάλο "σάλο" στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες ημέρες και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 προσπαθεί να ενημερώνει το κοινό αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με αυτή (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον πολιτικό και τον επιχειρηματία που εμπλέκονται).

Το πρωί της Τετάρτης 19/10, λοιπόν, στην εκπομπή παρουσιάστηκε ως θέμα η μουσική που άκουγε η ανήλικη, η οποία είχε σχέση με την τραπ, την οποία και καταδίκασαν στο πλατό, ως "κακή" μουσική, που επηρεάζει τη νεολαία με αρνητικό τρόπο και οδηγεί τα παιδιά σε αποφάσεις που τους βλάπτουν.

Η αντίδραση του Light για την υπόθεση στον Κολωνό και το Πρωινό

Παρακολουθώντας, λοιπόν, το απόσπασμα αυτό ο Light, ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ αυτή τη στιγμή, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για όσα προσάπτουν στους ανθρώπους που εκπροσωπούν αυτό το είδος μουσικής.

Light instagram

Light ανάρτηση

Κυκλοφόρησε φωτογραφία της 12χρονης που φαίνεται ο βιασμός της

Αρκετές είναι οι εκπομπές οι οποίες έχουν αφήσει την ψυχαγωγία στην άκρη προκειμένου να ασχοληθούν με την υπόθεση στον Κολωνό καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις είναι ραγδαίες. Φυσικά, είναι μια υπόθεση που έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο μιας και η βεντάλια τώρα αρχίζει και ανοίγει προκειμένου να "λάμψει" η αλήθεια.

Μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε αντιμέτωπος με μια σοκαριστική είδηση. Την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κοιτάξει το κινητό του και να πει στον αέρα:

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…

Και βγήκε χθες και είπε μέσα από τη φυλακή ότι δεν «φταίω, τη βρήκα έτοιμη». Και έτσι να ήταν, οι φωτογραφίες που τώρα είδα, με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο».