Γιώργος Σαμπάνης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή

«Αυτά που ξέρετε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Σαμπάνης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε σήμερα 19/10 καλεσμένος ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν αναφέρθηκε καθόλου στις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή.

Ταυτόχρονα, ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε και τη δική του άποψη για την τραπ μουσική.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή

«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα. Πολλά είναι αυτά που ξέρετε.

Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου… Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες… Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα… Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω τη δική του δουλειά και αυτός τη δική μου…. Δε μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους… Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία. Μέσα από το κίνημα αυτό όπως βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει fan του», είπε ο τραγουδιστής.

Η πρώτη εμφάνισή της Ιωάννας μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Τι φόρεσε

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM στο κανάλι του Star. Μάλιστα, η νεαρή καλλονή έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις τόσο των κριτών του ριάλιτι, όσο και των τηλεθεατών. Το μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το GNTM, όμως η καριέρα της απογειώθηκε και πλέον θεωρείται από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Πέραν αυτού, το όνομά της αυτή την περίοδο έρχεται στο επίκεντρο καθώς φημολογείται πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι, πως είναι έγκυος στον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Σαμπάνη. Κανείς από τους δυο δεν έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό, κανείς από τους δυο δεν έχει σχολιάσει καν την είδηση μέχρι στιγμής. Ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 13/10 η Ιωάννα Σαρρή εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα ως μοντέλο για γνωστό οίκο μόδας.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση, λοιπόν, μετά τις φήμες έρχεται να δημιουργήσει περισσότερα ερωτηματικά για το αν ισχύει ή όχι τελικά η είδηση αυτή καθώς το μοντέλο άλλαξε δυο διαφορετικά σύνολο που και τα δυο ήταν πολύ φαρδιά και κάλυπταν πλήρως την περιοχή της κοιλιάς. Μήπως ήθελε να κρύψει κάτι ή Ιωάννα ή απλά αυτό ήταν το concept;

 Ιωάννα Σαρρή εγκυος

 Ιωάννα Σαρρή πρωτη εμφανιση μετα την εγκυμοσυνη