«Πόσο σου μοιάζει ο Αλέξανδρος...» - Εννέα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της Λάουρα Νάργες

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες μιας και πριν λίγες εβδομάδες υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της, με την καθημερινότητα της να έχει αλλάξει πλήρως (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο).

Ωστόσο ο μικρούλης δεν θα γνωρίσει ποτέ τον έναν του παππού, τον μπαμπά της Λάουρα, μιας και έφυγε από την ζωή πριν 9 χρόνια, τα οποία συμπληρώνονται σήμερα 19/10.

Γι' αυτό, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την απώλεια του μπαμπά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τονίζοντας πόσο του μοιάζει ο εγγονός του.

Η φωτογραφία της Λάουρα Νάργες για τα 9 χρόνια από την απώλεια του πατέρα της

«Εννέα χρόνια. 19/10/2013. Πόσο μα πόσο σου μοιάζει ο Αλέξανδρος… Ίδιοι» έγραψε η Λάουρα Νάργες στην φωτογραφία του πατέρα της που ανέβασε.

Η φωτογραφία της Λάουρα Νάργες για τα 9 χρόνια από την απώλεια του πατέρα της 

«Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Ο Χρήστος είχε μιλήσει το πρωί της Παρασκευής 23/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε τον λόγο που θα βαφτίσουν τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο νεαρός τραγουδιστής μέσα σε όλα αποκάλυψε πως κανονικά το μωρό θα ερχόταν στον κόσμο την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ήρθε πριν μερικές ώρες με καισαρική, για αυτό και δεν επιτρεπόταν να βρίσκεται ο ίδιος μέσα στον χώρο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το μωρό θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος, όχι επειδή ονομάζεται έτσι κάποιος συγγενής τους, αλλά γιατί του αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος.