Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Καρέ - καρέ η έξοδός τους από το μαιευτήριο! Έλαμπαν και οι δυο από ευτυχία δίπλα στο μωρό τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τόσο η Λάουρα Νάργες όσο και ο Χρήστος Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγες ημέρες η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Όπως είναι λογικό, και οι δυο περίμεναν πως και πως να αγκαλιάσουν τον καρπό του έρωτά τους καθώς ο ερχομός του παιδιού τους ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Από την άλλη, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" στην έξοδο από το μαιευτήριο όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Λάουρα Νάργες έλαμπε από ευτυχία -δείτε εδώ επίσης τις πρώτες της δηλώσεις που δεν άντεξε και "λύγισε" για τα καλά.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες έξω από το μαιευτήριο

 Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι
Αποκλειστική φωτογραφία της Λάουρας Νάργες
Φωτογραφία της  Λάουρας Νάργες - Χρήστου Σαντικάι

Μόνη πέρασε τη πρώτη νύχτα με τον γιο της η Λάουρα Νάργες - Γιατί έλειπε από το σπίτι ο Χρήστος Σαντικάι

Στο σπίτι τους έχουν επιστρέψει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι μαζί με τον γιο τους, Αλέξανδρο (δείτε εδώ γιατί τον ονόμασαν έτσι) με την καθημερινότητά τους να έχει ήδη αλλάξει πολύ.

Η ραδιοφωνική παραγωγός όπως όμως αποκάλυψε χρειάστηκε να περάσει το πρώτο βράδυ μόνη με τον νεογέννητο γιο της, καθώς ο αγαπημένος της δεν ήταν μαζί της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ από το σπίτι απουσίαζε και η μητέρα της Λάουρα καθώς πήγε να δει από κοντά τον γαμπρό της.

Η Λάουρα συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastories της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες ώρες στο σπίτι με τον μικρό της.

«Η πρώτη νύχτα μόνη με τον μικρό, χωρίς τον μπαμπά (τραγουδάει) και τη γιαγιά (πήγε να θαυμάσει τον γαμπρό της από κοντά). Τέλεια θα πάει το pyjama party μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη νύχτα στο σπίτι μόνη με τον γιο της