Της φόρεσε μια τεράστια ροζ κορδέλα - Η φωτογραφία της Άννας Μπεζάν με την νεογέννητη κόρη της 

Ότι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram Αννα Ραφαελα Μπεζαν
instagram Αννα Ραφαελα Μπεζαν

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από περίπου έναν μήνα η Άννα Μπεζάν, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά με τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη.

Η νεαρή ηθοποιός γέννησε με καισαρική και φαίνεται πως έχει ήδη προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα ως μαμά και μάλιστα πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές με το πως περνάνε τον χρόνο της.

Σήμερα 19/10 μάλιστα, η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της στην οποία έχει φορέσει μια τεράστια ροζ κορδέλα (δείτε εδώ και την φωτογραφία του Δημήτρη με την μικρούλα).

Η φωτογραφία της Άννας Μπεζάν με την νεογέννητη κόρη της

Η φωτογραφία της Άννας Μπεζάν με την νεογέννητη κόρη της 

Το συγκλονιστικό βίντεο της κατά την διάρκεια του τοκετού

Η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από τον τοκετό, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον ερχομό του παιδιού της, με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη, μιας και δεν σταμάτησε να κλαίει.

Παράλληλα, μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και το ιατρικό προσωπικό, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, τις οποίες και συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δικη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρομος να βαδίσω, με έκανες μεσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες χριστινακι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΑΣΩ και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστω τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Μπεζάν.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

Το βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού