"Κοιτάξτε βασανιστήρια που περνάω" - Χαμός με το βίντεο της Τζούλια Νόβα και την 10 μηνών κόρη της

Το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram julia nova
instagram julia nova

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Τζούλια Νόβα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της ως μαμά.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει τις δυσκολίες που βιώνει καθημερινά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα απολαυστικό βίντεο με την μικρούλα της και το σκυλάκι τους που φαίνεται να την "βασανίζουν" μιας και έγραψε "Κοιτάξτε βασανιστήρια που περνάω".

Το απολαυστικό βίντεο της Τζούλια Νόβα με την κορούλα της

"Κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο και..."

Η Τζούλια Νόβα πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την μικρή της κορούλα και για ένα πολύ άσχημο περιστατικό που βίωσε το καλοκαίρι στις διακοπές της.

"Με αγχώνει κάτι το οποίο έπαθα στις διακοπές και δεν θα ήθελα να το ξαναπάθω ούτε να το πάθει κάποια μανούλα. Πάνω στην βιασύνη όταν φεύγαμε από τις διακοπές μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα, έκλεισε την πόρτα, δένω κι εγώ την μικρή και κλείνω την πόρτα, και κλείστηκε η μικρή μέσα. Δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσω ξανά κάτι τέτοιο, αναγκάστηκα να σπάσω παράθυρο για να την απεγκλωβίσω."