Σέρρες: «Σφίγγεται η καρδιά μου» - Το Twitter "λύγισε" με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση

Δεν έχει ξεπεραστεί η απώλεια του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σέρρες: «Σφίγγεται η καρδιά μου» - Το Twitter

Στην μεγάλη οθόνη μεταφέρθηκε η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες» που είχε κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού από όταν προβλήθηκε στο ANT1+, με τον ίδιο να ετοιμάζει εντωμεταξύ κι άλλη σειρά αυτόν τον καιρό.

Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστής είναι ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν μερικούς μήνες, προκαλώντας απέραντη θλίψη στους συναδέλφους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Φυσικά, η σειρά τρένταρε κατευθείαν στο Twitter, με τους χρήστες να "λύγιζουν" με την απώλειά του. Ταυτόχρονα, όμως, αποθεώθηκε και το φιλί μεταξύ δύο αντρών.

Τα tweets για τις Σέρρες και τον Πάνο Νάτση

Τα λόγια του Καπουτζίδη για τον αδικοχαμένο ηθοποιό

Λίγες μέρες μετά την συνέντευξη που έδωσε η σύντροφός του και η εξομολόγηση που έκανε για εκείνον, καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή 9/9 ήταν ο πολύ ταλαντούχος και αγαπητός Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος δεν θα μπορούσε και εκείνος να μην αναφερθεί στον φίλο του Πάνο Νάτση.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε με λόγια που πραγματικά συγκινούν για τον Πάνο Νάτση, τον φίλο και συνάδελφό του που σκοτώθηκε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα.

«Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά. Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει.

Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο».