«Έχω νιώσει έλξη για παρτενέρ μου σε ερωτική σκηνή»

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19/10 γνωστός ηθοποιός και αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα εκτός της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε νιώσει έλξη για παρτενέρ του κατά τη διάρκειας μια ερωτικής σκηνής.

Ο λόγος για τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

Οι αποκαλύψεις του Ορφέα Παπαδόπουλου

«Η ιστορία ξεκινάει από τα 17 μου όταν έκανε την πρώτη νύξη σε ένα τατουατζίδικο, ήμουν πολύ μικρός για να με αναλάβουν όπως δεν συνεχίστηκε αλλά εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι επαγγελματικά

Ήταν κυρίως για αυτό τον λόγο. Το τατουάζ όμως είναι κάτι το οποίο νιώθω απόλυτα ελεύθερος και γεμάτος, δεν θα άφηνα όμως το ένα για το άλλο.

Έχω κάνει τατουάζ στη μητέρα μου και τώρα ετοιμάζονται ο αδερφός μου και ο πατέρας μου και έχω κάνει και πολλούς φίλους μου. Εγκλωβίστηκα στην εικόνα μου, δεν καβάλησα το καλάμι. Εγκλωβίστηκα σε αυτό που αναμένουν οι άλλοι να δουν σε εμένα και έτσι αποκτάς ένα ύφος πιο ψυχρό, πιο ανέκφραστο για να είσαι αποδεκτός.

Έχω αισθανθεί άβολα σε ερωτική σκηνή, γιατί ήταν άβολο το γύρω γύρω, όχι γιατί είχα θέμα με την παρτενέρ μου. Αντίθετα μπορώ να σου πω ότι ήταν και από τις λίγες φορές που υπήρξε πραγματική έλξη και ίσως για αυτό ήταν άβολο. Δεν συνεχίστηκε σε σχέση, έμεινε εκεί», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη για την κόντρα του με τον Μαυρικίου

Τον Ορφέα Παπαδόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης 8/2, ο οποίος μίλησε για τη σύγκρουση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τα χρήματα που έπαιρνε ως πρωταγωνιστής στις σειρές και τις παραστάσεις που έχει παίξει αλλά τη γνωριμία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή από όταν ήταν 16 ετών.

«Δεν έχω δεχθεί σε υπερβολικό βαθμό εργασιακή παρενόχληση, αλλά υπήρχαν δύσκολες συνεργασίες. Στα “Κλεμμένα όνειρα” είχε σκάσει η οικονομική κρίση και έπαιρνα λιγότερα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα όταν δεν ήμουν πρωταγωνιστής. Μπορεί να καβάλησα λίγο το καλάμι», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ενώ συνέχισε για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου:

«Γελάω με το σκηνικό με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ειπώθηκαν λόγια που δεν είχαν υπόσταση και έληξε εκεί γιατί ήμουν έτοιμος να το τραβήξω. Έπεσαν οι συγγνώμες και δημόσια και ιδιωτικά από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Δε θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του».

«Μου είχαν προτείνει να πάω στο Survivor και είπα όχι. Την Μυριέλλα την ξέρω από 16-17 χρονών. Πηγαίναμε μαζί κατασκήνωση. Τώρα έχουμε χαθεί», είπε καταλήγοντας ο ηθοποιός,