Ντυμένη casual και φορώντας μπαλαρίνες - Σπάνια βραδινή έξοδος της Ελένης Μενεγάκη

Πού πέρασε το βράδυ της Τετάρτης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει λίγο ελεύθερο χρόνο, μιας και τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τον οποίο επιλέγει να τον περνάει με την οικογένειά της για αυτό και σπάνια πραγματοποιεί σπάνιες βραδινές εξόδους.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης 19/10 έγινε η εξαίρεση, μιας και η Ελένη Μενεγάκη λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής της που την είδαμε και άκρως ανανεωμένη, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στο θέατρο Αλίκη και παρακολούθησε την παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι”.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από την βραδινή της έξοδο

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν μετά το τέλος του έργου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την είσοδο του θεάτρου.

«Θέατρο ΑΛΙΚΗ στην παράσταση Μπαμπάδες με ρούμι ! Απολαυστική παράσταση !!! Μπράβο σας βρε παιδιά !! #eleni», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από την βραδινή της έξοδο

Όλες οι εμφανίσεις της από το 2018, στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Φέτος είναι η 30η χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη βοηθάει να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού. Αυτή τη φορά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, το οποίο φωτίστηκε στο ροζ στις 12/10/2022. Εκεί παρευρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr. Η εμφάνιση της ήταν όπως κάθε χρόνο εντυπωσιακή. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Επέλεξε ένα υπέρκομψο ροζ φόρεμα, με ασύμμετρη λαιμόκοψη και ένα μακρύ μανίκι. Πιο συγκεκριμένα, είναι midi, εφαρμοστό και της ταιριάζει γάντι. Το συνδύασε με ροζ γόβες και την κλασική, μικρή, ροζ τσάντα με αλυσίδα, από τον διάσημο οίκο Chanel (το μοντέλο της είναι: 2003 mini Classic Flap shoulder bag).

Οι εμφανίσεις της, τα προηγούμενα 4 χρόνια

Τις προηγούμενες δύο χρονιές, 2021 και 2020, είχε επιλέξει λευκό κουστούμι, ενώ με ροζ φόρεμα έχουμε να την δούμε από το 2019, με τη διαφορά πως εκείνη τη φορά είχε εμφανιστεί με ένα σε μακρύ μήκος, συνδυασμένο με σκούρα αξεσουάρ. Το ίδιο ισχύει και για το 2018.

Δες εδώ περισσότερα για την συμβολή της Ελένης στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Ελένη Μενεγάκη