Η Ελένη Μενεγάκη "μπούκαρε" στο πλατό πιο ανανεωμένη από ποτέ και οι συνεργάτες της την αποθέωσαν

"Μαγεύει" κάθε φορά με την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Glomex
Glomex

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) μια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βγήκε στον αέρα όπου η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να καλησπερίσει τους αγαπημένους της τηλεθεατές οι οποίοι συνεχίζουν να την υποστηρίζουν όσο τίποτα άλλο -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Ωστόσο, οι συνεργάτες της μόλις την είδαν στο πλατό της εκπομπής, έπαθαν πλάκα αφού δεν δίστασαν να την αποθεώσουν για μια ακόμη φορά. Συγκεκριμένα, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει μια ιδιαίτερη αγάπη σε pencil φούστες αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες. Φυσικά, πλέον έχει μάθει πιο ρούχο της πηγαίνει και ποιο άλλο όχι, αφού την βλέπουμε πάντα προσεγμένη.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη που συζυτήθηκε ιδιαίτερα

«Έστειλε μήνυμα ο Μάκης στον...» - Το μπέρδεμα στο μαιευτήριο όταν η Ελένη Μενεγάκη γέννησε την Μαρίνα

Με αφορμή την είδηση πως ο Γιώργος Τσούλης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφερθεί στην γέννηση της Μαρίνας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και σε ένα μπέρδεμα που έγινε λίγο μετά την γέννα. Φυσικά η αποκάλυψη αυτή ήταν χιουμοριστική.

«Να πούμε στον Γιώργο Τσούλη και στη γυναίκα του να τους ζήσει το πρώτο τους μωράκι. Γέννησαν κάποια στιγμή την Παρασκευή το πρωί και μάλιστα ρώτησα την Ελένη για το φύλο του μωρού και μου απάντησε ότι το μωρό είναι αγόρι. Τότε της είπα “κορίτσι δεν περίμεναν;” και μου είπε ότι γέννησαν έναν παίδαρο. Κορίτσι έκανε τελικά; Παιδιά με μπερδέψατε!» είπε αρχικά στους συνεργάτες της, στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, Ελένη.