«Προσπαθώ να έχω...» - Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα για τον μεγάλο τηλεοπτικό ανταγωνισμό

Μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για την εκπομπή της και την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δανάη Μπάρκα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, η όμορφη παρουσιάστρια -που την είδαμε σήμερα 19/10 να εισβάλλει στο The Chase- πραγματοποίησε ένα Q&A στο instagram της και μεταξύ άλλων απάντησε και για το βανταγωνιστικό τηλεοπτικό τοπίο.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα για τον μεγάλο τηλεοπτικό ανταγωνισμό

"Προσπαθώ να έχω δημιουργικό άγχος έτσι ώστε να μετατρέπεται σε ωραίες ιδέες και δουλειά. Όλες οι δουλειές είναι δύσκολες εάν τις αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα, αγάπη, σεβασμό και πάθος. Είναι απαιτητική, ανατρεπτική, απρόσμενη και με καθημερινές αλλαγές η τηλεόραση και η εκπομπή αφού είναι ένας ζωντανός οργανισμός.

Ωστόσο είμαι τόσο ευτυχισμένη ανάμεσα σε υπέροχη ομάδα, φανταστικούς συνεργάτες (όσοι φαίνονται κι όσοι δεν φαίνονται) και στήριξη από το κανάλι. Όσο πετυχαίνουμε το όνειρό μας (να λέμε κάθε πρωί καλημέρα και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σκορπίζουμε χαμόγελα), τόσο πιο χαρούμενοι είμαστε (Και σας ευχαριστούμε γι' αυτήν την αγάπη", απάντησε η Δανάη Μπάρκα.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα για τον μεγάλο τηλεοπτικό ανταγωνισμό

Η απάντηση της σε όσα τοξικά σχόλια έχει δεχτεί

Στη Real Life και στην Νίκη Κώτσου έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα και μεταξύ άλλων ξεχώρισε και το κομμάτι όπου μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς. Η γλυκιά παρουσιάστρια προσπαθεί να έχει κλειστά αυτιά απέναντι σε τοξικούς ανθρώπους και να κάνει ανεπηρέαστη τη δουλειά της και να ζει τη ζωή της χωρίς να επηρεάζεται από σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από καιρό είχε ξεσπάσει μεγάλος σάλος μετά την κριτική της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της που προκάλεσε ακόμα και τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο η πολιτεύτρια δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε τα σχόλιά της εις βάρος της Μπάρκα, με την ίδια να εισπράττει την πληρωμένη απάντηση της(δέιτε εδώ).

-Όσο και να σε αγαπούν οι περισσότεροι, έχεις ακούσει και τοξικά σχόλια, ακόμα και για την εμφάνισή σου. Πώς τα διαχειρίστηκες;

«Είναι σαν να μην τα άκουσα. Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας του ανθρώπινου μυαλού. Δεν εννοώ ένα αυστηρό σχόλιο ή μια παρατήρηση – που αυτά μπορεί να κάνουν καλό. Μιλώ φυσικά για κακεντρέχειες ανθρώπων πίσω από τα πληκτρολόγια. Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω και να «μπλεχτώ» σε ίντριγκες με κάποιον που βρίσκει χρόνο και τον σπαταλάει, προκειμένου να ρίξει λάσπη σε ένα τρίτο πρόσωπο. Αν κάποιος δεν μας αρέσει, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μας αρέσουν όλοι, δεν τον βλέπουμε, δεν τον ακολουθούμε, δεν ασχολούμαστε».