Το άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Γεννατά στη σειρά "Είσαι το ταίρι μου" - «Γύρισε το κεφάλι με αναγνώρισε και...»

Η σπάνια αναφορά και στην απώλεια των γονιών του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Γεννατά στη σειρά

Το βράδυ της Τετάρτης (19/10) ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, «The 2night show». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα αφού δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τα επαγγελματικά του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε ξεσπάσει πρόσφατα και για το κίνημα #metoo που συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Γεννατά

«Πιστεύω ότι ζούμε σε μια εποχή μοναξιάς και πρέπει να αναρωτηθούμε “γουστάρουμε να ζούμε όλοι μαζί;”. Ζούμε σε μια εποχή που υπερισχύει το “my” και εγώ δεν θέλω να συνυπάρχω με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι μια ανήθικη ηθική να θέλεις το κακό!

Δεν δίνουμε του αγγέλου μας νερό, βρίζουμε, φωνάζουμε. Την ευδαιμονία τη γνωρίζουμε; Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά για να υπερασπιστώ το δικαίωμα ενός ανθρώπου να μπορέσει να ονειρευτεί κάτι ξανά». Και συνέχισε: «Το θέατρο είναι το τελευταίο κάστρο της ποίησης, το τελευταίο κάστρο που ζωντανεύουν τα όνειρα των ανθρώπων.

Το θέατρο υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη. Υπάρχουν κάποιες παραστάσεις που απευθύνονται σε 3.000, 5.000 άτομα και μπορεί να είναι μια θεαματική παράσταση που ο σκοπός της είναι να περάσεις καλά.

Αναφορικά για την απώλεια των γονιών του ο ηθοποιός ανέφερε: «Αν θέλεις να γνωρίσεις ξανά τη ζωή, σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από την πατρότητα να γνωρίσεις ξανά τον δικό σου εαυτό. Μέσα από την άγνοια του, σου μαθαίνει πράγματα. Θα ήθελα να με ήθελα πατέρα. Έχασα νωρίς τους γονείς μου, στην εφηβεία. Πολλοί με ρωτούσαν πώς τα κατάφερα αλλά εγώ δεν νιώθω ότι έκανα και κάτι».

Το απίθανο σκηνικό που του έτυχε όταν έπαιζε στο «Είσαι το ταίρι μου»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς ήταν ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς στη σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου» καθώς είχε έναν ιδιαίτερο ρόλο. Έτσι, στο «The 2night show» δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

«Είναι δυο τρία, αλλά θα πω το πιο ωραίο και καθωσπρέπει. Οδός Σκουφά, τρομερή κίνηση, δεν κουνιούνται τα αυτοκίνητα με τίποτα. Εγώ ανεβαίνω κι αφήνω το μηχανάκι στον Άγιο Διονύσιο κι όπως είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα, υπάρχει ένα μεγάλο τζιπ με κλειστό το παράθυρο. Οδηγεί ένας τύπος ημιθανής κι έτοιμος να κλατάρει, γυρνά το κεφάλι, με αναγνωρίζει, κατεβάζει το τζάμι και φωνάζει: «Είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα».