Επανασύνδεση για την Εύη Ιωαννίδου και τον Ίνο Φάις - Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδό τους

Είναι άκρως ταιριαστοί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Εύη Ιωαννίδου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Μπορεί να μην κατάφερε να είναι η μεγάλη νικήτρια, ωστόσο σίγουρα "έκλεψε" τις εντυπώσεις όχι μόνο λόγω της εμφάνισής της αλλά και επειδή είχε έναν άκρως εκτηκτικό χαρακτήρα.

Μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο όπως είχε γίνει γνωστό είχε επιλέξει χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της, Ίνο Φάις . Μάλιστα, την είδηση την είχε γνωστοποιήσει η μητέρα του Ίνο, Μαρία Καλάβρια.

Όπως φαίνεται, η δυο τους είναι και πάλι μαζί μιας και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε σε κοινή τους έξοδο στην Γλυφάδα, όπου επιβεβαιώθηκε ότι έγινε η επανασύνδεση.

Αποκλειστικές φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου με τον Ίνο Φάις

Επανσύνδεση για την Εύη Ιωαννίδου και τον σύντροφό της
Αποκλειστική φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου με τον σύντροφο
Εύη Ιωαννίδου - Ινό Φαίς

Μαρία Καλάβρια: Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του γιου της, Εύη Ιωαννίδου - Το δημόσιο σχόλιο της που την αποθεώνει

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστή η σχέση του της Εύης Ιωαννίδου με τον Ίνο Φάις, τον γιο της Μαρίας Καλάβρια η οποία μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του μοντέλου, κάνοντας ένα σχόλιο για την σχέση τους.

Η Μαρία Καλάβρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά επικοινωνεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματά τους.

Πρόσφατα, η ίδια έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια ερώτηση ενός ακολούθου ρώταγε για τις σχέση του γιου της Ίνο Φάις με την Εύη Ιωαννίδου.

«Πως σου φαίνεται η Εύη σαν κορίτσι στο πλευρό του γιου σου;», ήταν η ερώτηση με την Μαρία Καλάβρια να απαντάει «Είναι κούκλα, πανέμορφη και έξυπνη».

Η Μαρία Καλάβρια δημοσίευσε φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου