Happy Day: Με τούρτα υπερπαραγωγή εμφανίστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η έκπληξη γενεθλίων από απόσταση

Για ποιον ήταν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Happy Day: Με τούρτα υπερπαραγωγή εμφανίστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η έκπληξη γενεθλίων από απόσταση

Το σημερινό (20/10) ξεκίνημα για την εκπομπή, «Happy Day» ήταν αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες μιας και στο άνοιγμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στο πλατό με μια τούρτα υπερπαραγωγή.

Η παρουσιάστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί στη συνεργάτιδά και κουμπάρα της, Όλγα Λαφαζάνη, (δείτε εδώ φωτογραφία με την βαφτιστήρα της) για τα γενέθλιά της. Η ίδια δεν ήταν στο πλατό προκειμένου να σβήσει τα κεράκια από την τούρτα ωστόσο την περιμένει στο γραφείο για να της ευχηθεί από κοντά.

Η τούρτα έκπληξη στο πλατό του Happy Day για την Όλγα Λαφαζάνη

Το απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής του Happy Day

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στο αν σκέφτεται τον γάμο με τη σύντροφό του. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει σημασία αν η σύντροφός θέλει γάμο, αν δεν θέλει ο ίδιος.

Αυτό λοιπόν στάθηκε ως αφορμή να ξεκινήσει μια συζήτηση ανάμεσα στον Κώστα Φραγκολιά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι θα έπρεπε να γίνεται η πρόταση επειδή το θέλει μια γυναίκα και το καταλαβαίνει ο σύντροφός της.

Από την άλλη, ο Κώστας Φραγκολιάς αναρωτήθηκε γιατί θα πρέπει να έρχεται το τέλος μιας σχέσης, αν ο άντρας δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο. Η διαφωνία ανάμεσα τους ήταν μάλιστα έντονα, με αποτέλεσμα ο Κώστας Φραγκολιάς να σηκωθεί έξαλλος και να αποχωρήσει από το πλατό!

«Είστε πάντρελες αλήθεια, είστε πάντρελες οι γυναίκες. Φεύγω, φούντωσα!», είπε ο Κώστας και αποχώρησε από το πλατό, με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια, ενώ να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες ο ίδιος είχε προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής.