«Από τότε που έχασα τον πατέρα μου...» - Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από τότε που έχασα τον πατέρα μου...» - Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, την Πέμπτη 20/10, στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και δεν παρέλειψε ούτε απέφυγε να μιλήσει για οτιδήποτε. Ανάμεσα στα ζητήματα στα οποία τοποθετήθηκε ήταν η σχέση του με τις γυναίκες, η καριέρα του, αλλά και η επιθυμία του για τη δημιουργία οικογένειας στο μέλλον.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο αρκετά ευαίσθητο, αν και συνήθως δείχνει μία άλλη εικόνα προς τα έξω, ο οποίος προσπαθεί πάντα να προσφέρει και να βοηθάει, όχι μόνο τους ανθρώπους (δείτε εδώ το περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για την δημιουργία οικογένειας

«Νομίζω ότι η γυναίκα σήμερα κάνει κινήσεις, κάνει το πρώτο βήμα, δεν περιμένει μόνο από τον άντρα».

«Γενικά, κάθε φορά με τραβάνε διαφορετικά πράγματα σε έναν άνθρωπο. Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποια στάνταρ, νομίζω ότι ερωτεύομαι άλλα πράγματα κάθε φορά σε έναν άνθρωπο».

«Το Survivor μου έδωσε πάρα πολλά. Με αγάπησε ο κόσμος. Ήταν πραγματικά ευλογία για εμένα. Το οικονομικό δεν είναι αρκετό για να με κάνει να θέλω να είμαι σε μία παραγωγή. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν λειτουργώ έτσι. Φυσικά, οι αμοιβές είναι πάρα πολύ καλές».

«Μετά τις δύο δουλειές που έκανα στο εξωτερικό, δεν μπορώ να ζηλέψω κάποια παραγωγή που γίνεται στην Ελλάδα».

«Η μητέρα μου δεν διαφέρει από την κλασική Ελληνίδα μαμά. Σίγουρα θέλει να με δει με μία σύντροφο και ένα παιδί. Σίγουρα περιμένει εγγόνι, αλλά δεν με πιέζει. Το σκέφτομαι, ειδικά από τότε που έχασα τον πατέρα μου θα έλεγα ότι κατάλαβα περισσότερο την αξία που έχει η οικογένεια και πόσο σημαντική είναι για εμάς».

Παραλίγο θύμα ανθρωποκτονίας το μοντέλο

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο και ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό με μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού από άγνωστη γυναίκα.

«Μου έχουν συμβεί ακραία περιστατικά θαυμασμού. Για παράδειγμα, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνεχώς και είχα αναγκαστεί να καλέσω την αστυνομία. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να λύνω έτσι τα προβλήματα μου.

Το απέφυγα μέχρι που άρχισε να με ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική ανάβοντας πίσω μου τα μεγάλα φώτα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στην οδήγηση και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Μάλιστα μου είπαν οι αστυνομικοί ότι το να σε ακολουθεί κάποιος από μικρή απόσταση με τα μεγάλα φώτα θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας. Προς το παρόν έχει σταματήσει να με ενοχλεί, και ελπίζω να μην συμβεί πραγματικά σε κανέναν αυτό» δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.