«Το 2018 έχασα τη σύζυγο μου...» - Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Πύρρου Δήμα με την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα

«Προχωράμε μπροστά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το 2018 έχασα τη σύζυγο μου...» - Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Πύρρου Δήμα με την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 20/10 και μίλησαν αναλυτικά για την σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δυο τους προτιμούν να παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι φωτογραφίες τους από εξόδους τους είναι σπάνιες (δείτε εδώ την τελευταία τους εμφάνιση), ωστόσο αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται και μέσα από τα λόγια τους φαίνεται πως είναι ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό.

Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα

«Και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε. Θέλουμε να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας. Ξεκίνησα δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου και όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες όπως και τα παιδικά μου χρόνια. Όπως ήταν η μετάβαση μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα απανωτές απώλειες. Το πατέρα μου τον έχασα το 2017, το 2018 έχασα τη σύζυγο μου και πέρυσι έχασα τη μητέρα μου. Δύσκολα πράγματα τα οποία να μην τύχουν σε κανέναν».

«Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε».

Αυτή ήταν η σύζυγος με την οποία απέκτησαν 4 παιδιά

Ο Πύρρος Δήμας θα μείνει πάντοτε συνδεδεμένος με τις κορυφαίες μας αθλητικές αναμνήσεις, με τον ίδιο πάντως να έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του, και δη τα τελευταία χρόνια με μια απώλεια, που τον «τσάκισε».

Ήταν 14 Ιουνίου 2018, όταν έφευγε από τη ζωή η σύζυγός του, Αναστασία Σδούγκου, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και χρόνια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε....

Δείτε φωτογραφίες και πληροφορίες στο Athensmagazine.gr