Με τη σύντροφό του και τον διάδοχο στο θέατρο - Ολόκληρος άντρας και ίδιος ο Δήμας ο γιος του αθλητή

Ζει στιγμές ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τη σύντροφό  του και τον διάδοχο στο θέατρο - Ολόκληρος άντρας και ίδιος ο Δήμας ο γιος του αθλητή

Όμορφες στιγμές βιώνει ο Πύρρος Δήμας στο πλευρό της συντρόφου του Αφροδίτης Σκαφιδά μαζί με το γιό του, αφού όλοι μαζί έκαναν μια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο το Σάββατο 20/8 στην Επίδαυρο, παρακολουθώντας την παράσταση "Ιφιγένεια εν Αυλίδι".

Το ζευγάρι, που είναι πολύ ερωτευμένο, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια η Σκαφιδά κάνει ολοένα και περισσότερες από κοινού εξόδους και το πολύ όμορφο είναι ότι σε αυτές συμμετέχει ο γιος του αθλητή. Μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr φαίνεται το αγόρι να έχει μεγαλώσει πολύ και να μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του.

Η δημόσια εμφάνιση του Πύρρου Δήμα με τον γιο και τη σύντροφό του

Πύρρος Δήμας - Γιος

Το πρόσφατο ξέσπασμα του Δήμα για το ντόπινγκ

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 13/8 στην εκπομπή ''Celebrities Sport'' και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε και να μην αναφερθεί στην καριέρα, που έχει κάνει με την άρση βαρών, τις θυσίες για το άθλημα αλλά και τα κακόβουλα σχόλια, που έχει ακούσει.

Γενικότερα, μέχρι σήμερα έχει εκφράσει το παράπονό του για όσα άδικα δέχτηκαν τα άτομα με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, όμως αυτή τη φορά δεν άντεξε να μην ξεκαθαρίσει τις φήμες, που ακούστηκαν πως είχε κάνει χρήση αναβολικών. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βγει στον αέρα και να δώσει τέλος στις κατηγορίες, με την εκπομπή, που έθιγε το θέμα.

«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες – αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης – παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει, “κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα”.

Ανοίγουμε το ραδιόφωνο και λέει, “κυρίες και κύριοι τον ψάχνουν τον Πύρρο το Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κτλ, κτλ”.

Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει, “τι γίνεται, που είσαι;”, της είπα ότι όλα καλά. είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα-ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα.

Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα. Μου είπαν ότι δε δίνουν λόγο στον κόσμο. “Μα μιλάτε για μένα” τους είπα, “όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω”. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί. Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου».