Τρελά ερωτευμένη η Αφροδίτη Σκαφίδα: «Περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου»

H εξομολόγηση της για τον Πύρρο Δήμα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η Αφροδίτη Σκαφίδα: «Περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Από την άλλη, όπως έχει γίνει γνωστό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Πύρρο Δήμα.

Έτσι, η ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε για την σχέση της με τον ολυμπιονίκη και αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα. Μεταξύ άλλων η ίδια απάντησε πως: «Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει από το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Δε θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις μια στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική».

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Σκαφίδα

Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα - Βίντεο

Ένα ακόμα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz είναι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα . Το ζευγάρι το οποίο πλέον δεν κρύβεται και έχει κάνει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, επέλεξε να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ρομαντική απόδραση για το τριήμερο που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», τη Δευτέρα 14/2, οι δυο τους, μετά από την εκδρομή τους στα Ζαγοροχώρια, αποφάσισαν να βρεθούν αυτή τη φορά στα Λουτρά Πόζαρ, της Αριδαίας. Εκεί, σε μια έξοδό τους, η σύντροφος του αρσιβαρίστα πήρε το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια της ταβέρνας στην οποία βρέθηκαν για να δειπνήσουν και αφιέρωσε στον αγαπημένο της ένα τραγούδι.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό», τη στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα το κομμάτι «Θα ανάβω με τσιγάρα, θα σβήνω με ποτά».