Τροχαίο ατύχημα για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Νίκο Γκαραβέλα - Το τζιπ του έγινε σμπαράλια

«Είμαι ζωντανός, το οφείλω στο αυτοκίνητο που οδηγούσα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Facebook/ @Nikos Garavelas
Facebook/ @Nikos Garavelas

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Γκαραβέλας ενεπλάκη σε τροχαίο το βράδυ της Τρίτης (18/10) στη λεωφόρο Αρτέμιδας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είχε μετωπική σύγκρουση με το αυτοκίνητό του με ένα άλλο Ι.Χ., που, όπως έγραψε, οδηγούσε ένας μεθυσμένος οδηγός. Μάλιστα, τροχαίο σημειώθηκε και στην Πάτρα με έναν νεκρό.

Η ανάρτηση σοκ του Νίκου Γκαραβέλα για το τροχαίο

«Εχθές το βράδυ φεύγοντας από το G Radio… είχα μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας με ..με 140 χιλιόμετρα την ώρα περίπου.

Το ότι μπορώ και γράφω και είμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep που οδηγούσα… και Στον Αρχάγγελο…το μεσημέρι δε η Μάνα μου μου χάρισε μια κεντητή εικόνα της Παναγιάς που η μόνη ζημιά που είχε ήταν στο γυαλί της… θα παρακαλούσα να με συγχωρήσετε απόψε που δεν θα είμαι στην θέση μου.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Ευαγγελισμού για την περιποίηση και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Ψαρολόγο που με εραψε… Ευχαριστώ τα site που σεβάστηκαν το όνομά μου …και μου έδωσαν την ευκαιρία να γράψω ό,τι έγινε … Σας Ευχαριστώ και να προσέχετε… ευχαριστώ τον αδελφό μου …που αν και τρόμαξε… ήταν στήριγμα… N.G».

Σμπαράλια το πολυτελές αυτοκίνητο πασίγνωστου τραγουδιστή

Το βράδυ της Παρασκευής (2/8) ο γνωστός τράπερ Trannos όπως έγινε γνωστό ενεπλάκη σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της oδού Καλύμνου, ωστόσο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας notia.gr, το τροχαίο του γνωστού τράπερ σημειώθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που έχασε την τελευταίο του πνοή ο MadClip πριν από έναν χρόνο ακριβώς. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το αυτοκίνητο είναι πλέον μια άμορφη μάζα ενώ στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.

Από την άλλη, ο μάνατζερ του τράπερ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το Instagram το δυσάρεστο γεγονός και σημείωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.