«Ξέρω είναι δύσκολο να τα βλέπουμε να...» - Περιπέτεια για την Μαντώ Γαστεράτου και το γιο της, Γιώργο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει αποκτήσει δύο παιδιά και μπορεί ο πρωτότοκος γιος της να ζηλεύει την δόξα που έχει αποκτήσει η νεογέννητη κόρη της ραδιοφωνικής παραγωγού, ωστόσο ο ίδιος παραμένει η πρώτη προτεραιότητα της.

Την Τετάρτη 19/10, μάλιστα, πέρασαν μία μικρή περιπέτεια με τον μικρό Γιώργο και θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η περιπέτεια της Μαντώς Γαστεράτου με τον γιο της

«Instagram: Σήμερα η μικρή μας ιστορία είχε περιπέτεια στον καταρράκτη της Ραπεντωσας! Πήγαμε για να αποχαιρετήσουμε τις πιπίλες του Γιώργου μιας κι είχα την “φαεινή ιδέα” να του πω πως τις χρειάζεται η μαμά βατραχίνα για να τις δώσει στα μωρά βατραχάκια! Τα λόγια λοιπόν έγιναν πράξη (όχι ακριβώς δλδ γιατί στην πραγματικότητα έκανα ότι τις πέταξα στο ποτάμι και τις έκρυψα στην τσέπη μου για να μην πετάμε σκουπίδια στην φύση). Αφού έγινε το τελετουργικό κάναμε μια ωραία βόλτα τριγύρω και φύγαμε. Να πάτε κι εσείς αν σας βγάλει ο δρόμος είναι στην Αττική και είναι υπέροχα!

Reality: .. παιδιά τον κλάψαμε τον μακαρίτη αλλά έπρεπε! Ξέρω είναι δύσκολο να τα βλέπουμε να κλαίνε, να ουρλιάζουνε και να μας παρακαλούν να τους δώσουμε πίσω τις πιπίλες ή το μεταβατικό τους αντικείμενο αλλά πρέπει να απαγκιστρωθούν από το βρεφικό στάδιο όταν τα παιδάκια μας έχουν γίνει νηπιάκια όπως κι εμείς βέβαια να σταματήσουμε να τους φερόμαστε σαν να είναι βρέφη.

Συνηθίζω να του μιλάω με ειλικρίνεια λέγοντας του πάντα την αλήθεια όμως σε αυτή την περίπτωση έχω προσπαθήσει αρκετό καιρό με κουβέντα να τις “κόψουμε” και είναι αρκετά δύσκολο. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο τελετουργικό για να τον προετοιμάσω για σήμερα το βράδυ. Ο Θεός μαζί μας… Πάντως πιστεύω πως είναι αρκετά βοηθητικό για εκείνα να κάνουμε πράξη όσα τους λέμε ακόμα κι αν φαίνονται σαν παραμύθι…»έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου γιος
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν ένα μήνα η Μαντώ Γαστεράτου, με την ίδια αλλά και τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη να έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πολλά από τα στιγμιότυπα αυτά είναι οι δύσκολες στιγμές που βιώνει μια νέα μαμά.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε να αποκαλύψει το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, λοιπόν, η μικρή θα ονομαστεί Κυβέλη.

«Και το όνομα αυτής… Κυβέλη! Το αγαπώ αυτό το όνομα, κάθε φορά που το ακούω ηχεί στα αυτιά μου σαν μια γλυκιά μελωδία!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαντώ Γαστεράτου.

undefined