Κολωνός: «Συνάδελφοι λένε ότι έχουν στην κατοχή τους...» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Καινούργιου, Μικρούτσικο και τον καλεσμένο τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το πρωί της Πέμπτης (20/10) ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, «Super Κατερίνα». Μάλιστα, ο συνήγορος του 34χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό της ανήλικης, κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι βγάζει στη δημοσιότητα την ανάκριση της 12χρονης.

Μάλιστα, οι εντάσεις ανάμεσά τους δεν δίστασαν να μεταφερθούν καθώς δεν δίστασε να κατηγορήσει χαρακτηριστικά πως κατηγορεί για διαστρέβλωση όσων λέει. Από την, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα πω εγώ στην εκπομπή. Δεν θα μου το υποδείξετε. Γιατί μπορεί να πω κι εγώ και άλλα σήμερα. Βγαίνουν συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες… Θα το πω, δεν κατάλαβα! Δεν κατάλαβα…».

Μάλιστα, ο κύριος Θεοδωρόπουλος δεν άφηνε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τοποθετηθεί να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση, με την ένταση να κορυφώνεται.

Ο κακός "χαμός" στον αέρα της εκπομπής, «Super Κατερίνα»

-Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχεις μάθει να ακούς;;»

-Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: «Με καλέσατε για να με ρωτήσετε ή για να ακούσω τη γνώμη σας;».

Έμεινε σε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής με την υπόθεση στον Κολωνό

Οι πληροροφίες αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό δεν έχουν τέλος μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγάινουν στην επιφάνεια που φαίνεται να έχουν σοκάρει το πανελλήνιο. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η μητέρα της 12χρονης που την εξέδιδε και την βίαζε συστηματικά ο 53χρονος κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 19/10 μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς αισθάνεται για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε και είπε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη δεν το παρακολούθησα αυτό. Γενικώς αποφεύγω… τι να πω τώρα, δουλεύω και στην τηλεόραση. Αρρωσταίνω όταν γυρνάω σπίτι και συνεχίζω να βλέπω αυτή την ιστορία».