«Όταν η Παυλίδου κατήγγειλε το περιστατικό με τον Παπαγιάννη, δεν την...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου

«Είχε 100% δίκιο και έχει όλο το δίκιο πάνω της»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το πρωί της Πέμπτης (20/10) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη καθώς έχει απασχολήσει όσο τίποτα ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για το Deal -δείτε εδώ πώς τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου

«Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο δικαστήριο αλλά είμαι δίπλα της και το γνωρίζει αυτό. Είχε 100% δίκιο και έχει όλο το δίκιο πάνω της. Όταν κατήγγειλε το περιστατικό δεν τη στήριξε κανείς».

Σχετικά με το Deal που το παρουσιάζει εδώ και 10 χρόνια ανέφερε: «Μου άρεσε πάρα πολύ και είχα ενθουσιαστεί αλλά δεν περίμενα ότι θα πάει 10 χρόνια και θα μιλάμε για το Deal. Και από ότι φαίνεται θα πάμε και άλλα 10 χρόνια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν συμμετείχε στο παιχνίδι είχε κερδίσει τη συμπάθεια όλων, ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος. Όταν μάθαμε την ιστορία της και τι της συνέβη, σοκαριστήκαμε όλοι».

Σοφία Παυλίδου: «Ο Χρήστος με υποστήριξε, στάθηκε δίπλα μου»

Πριν από λίγο καιρό η Σοφία Παυλίδου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεσή της με τον Μάνο Παπαγιάννη και στην υποστήριξη που είχε από τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά» είπε για τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον συνάδελφό της.

Για τη Φάρμα είπε: «Η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να βρεθώ με κόσμο. Πήγα πολύ συνειδητά στη Φάρμα για να διασκεδάσω και να την απολαύσω. Όταν σταμάτησα να το αισθάνομαι, λέω δεν υπάρχει κανένας λόγος και αποχώρησα. Θέλω να κερδίσει ο Ντούπης, γιατί μας βοήθησε όλους από την αρχή για να επιβιώσουμε».

«Οι γιοι μου είναι πολύ προστατευτικοί απέναντί μου κι εγώ ως μαμά δεν φοβάμαι μην κακοπέσουν. Είναι δύο υπέροχα παιδιά και πιστεύω ότι θα έλξουν στη ζωή τους το καλό, γιατί εκπέμπουν το καλό», δήλωσε και συνέχισε: «Ο Χρήστος με υποστήριξε με κομψότητα και στάθηκε δίπλα μου, όπως ακριβώς το περίμενα. Όταν έχεις παιδιά με κάποιον και έχεις χωρίσει, οφείλεις να βάλεις στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να έχεις μία καλή σχέση».