Του άλλαξε όνομα και ούτε που το κατάλαβε - Το ξεκαρδιστικό λάθος της Φαίης Σκορδά στον αέρα του "Πρωινό μας"

Μπερδεμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Του άλλαξε όνομα και ούτε που το κατάλαβε - Το ξεκαρδιστικό λάθος της Φαίης Σκορδά στον αέρα του

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι λίγο αποδιοργανωμένη, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψιν πως το πρωί της Πέμπτης 20/10 έψαχνε να βρει τα χαρτιά της για να μπορέσει να θυμηθεί το όνομα του παρά λίγο νικητή του Survivor 5, όσο βρισκόταν στον "αέρα" του Πρωινό μας.

Η μέρα, μάλιστα, συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο, με την παρουσιάστρια να φτάνει δίπλα στον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να μαγειρέψουν μαζί, ξεχνώντας όμως ποιο είναι το μικρό του όνομα. Έτσι, τον αποκάλεσε Γιάννη και μόλις συνειδητοποίησε τι ξεστόμισε, ξέσπασε σε γέλια. Ο σεφ, από την πλευρά του, άρχισε να την "πειράζει" ζητώντας της λαμπάδα και παπούτσια για το Πάσχα, αφού κατέκτησε τον ρόλο της νέας νονάς του.

Η επική στιγμή της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας

Έφυγε από το πλατό άρον άρον η παρουσιάστρια

Η χθεσινή (19/10) εκπομπή, «Πρωινό μας» φαίνεται πως τα έχει όλα μέσα καθώς μετά από το επεισοδιακό ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου στον αέρα, σειρά είχε ένα ακόμη απρόοπτο με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ολοκληρώθηκε η προβολή μίας συνέντευξης με τον Ορφέα Παπαδόπουλο η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής άρον άρον.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της: «Ζητώ χίλια συγγνώμη, έχω ραντεβού με τη δασκάλα του παιδιού. Σχολιάστε και πάτε σε διαφημίσεις». Αφού αποχώρησε για λίγο από το πλατό η παρουσιάστρια, τα τρία πρόσωπα του πάνελ σχολίασαν τα όσα είπε ο Ορφέας Παπαδόπουλος και πέρασαν σε διαφημίσεις…