Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία γεμάτη χαρά - Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Από 12 Νοεμβρίου και...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία πρόσωπα του χώρου της μουσικής και οι συναυλίες της βγαίνουν sold out. Λίγο μετά λοιπόν το τέλος της καλοκαιρινής της περιοδείας, στην οποία την απόλαυσε και το σύζυγός της Σπύρος Δημητρίου (δείτε βίντεο backstage μη γνωρίζοντας ότι τους τραβάνε), επιστρέφει δυναμικά στις πίστες.

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε το όνομα με το οποίο θα συνεργαστεί στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται και κάθε πότε θα την απολαμβάνουμε.

Η ανάρτηση ανακοίνωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Λατρεύω την φωνή της, την έχω δει σε αμέτρητες παραστάσεις, ζηλεύω το ρεπερτόριο της, θαυμάζω την διαδρομή της, εκτιμώ βαθιά την παρουσία της στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

Λαχταρώ να βρεθώ κοντά της στην σκηνή να μοιραστούμε με τον κόσμο τα τραγούδια μας και να την αγαπήσω πιο βαθιά μέσα στον φυσικό μας χώρο εκεί. Με τους μουσικούς μας, τα φώτα, τα ηχεία και με ανοιχτή καρδιά σε ό,τι καινούργιο θέλει να έρθει να μας συναντήσει. Καλή μας αρχή.

Από 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο #μαζί στο @voxlivestage», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η ξεκάθαρη απάντηση για την προσωπική της ζωή

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Μπακαλόγατος" στο θέατρο Πειραιώς 131 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/10 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να απολαύσει τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Περιμένω με λαχτάρα να δω πως θα έχει αποδώσει αυτό τον ρόλο τον τόσο πολύ σημαντικό, τον τόσο πολύ χαρακτηριστικό και καθοριστικό που υπάρχει στις καρδιές μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια όμως οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν και για τις φήμες διαζυγίου με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, περίπου 2 χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στις Σπέτσες - δείτε φωτογραφίες.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει», εξομολογήθηκε.