«Τρώμε αυτή τη λασπολογία...» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για τα ψευδή δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της

«Ήθελα να απολογηθώ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τρώμε αυτή τη λασπολογία...» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για τα ψευδή δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, ήταν ο Χάρης Ρώμας την Πέμπτη 20/10. Ο ηθοποιός μίλησε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που γράφτηκαν για τον ίδιο και την σχέση του με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Με αφορμή, λοιπόν, τα λεγόμενα του, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει για δημοσιεύματα που ήθελαν εκείνη να βρίσκεται σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, ούσα θυμωμένη με τον άνθρωπο που την σέρβιρε επειδή δεν την αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να μην του αφήσει μπουρμπουάρ.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για τα ψευδή δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της

«Είχα πάει το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη γιατί έχω φίλους εκεί και ξαφνικά διαβάζω στο twitter ότι πήγα σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, πρόσβαλλα έναν σερβιτόρο επειδή δε με αναγνώρισε και στο τέλος δεν του έδωσα ούτε μπουρμπουάρ. Ότι εγώ μίλησα άσχημα σε έναν σερβιτόρο φοιτητή. Εγώ, που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι. Που έχω δουλέψει και σερβιτόρα, έχω ξεκινήσει από το μηδέν πραγματικά.

Με παίρνει ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου λέει, “τι γράφουν; Στεναχωριέμαι”. Του λέω, “πιστεύεις έστω και μια στο εκατομμύριο ότι εγώ υπάρχει περίπτωση να προσβάλλω έναν άνθρωπο που δουλεύει για να βγάλει το ψωμί του και να φύγω και να μην αφήσω και μπουρμπουάρ; Όλα αυτά από ένα twitter και ήθελα να απολογηθώ και να πω ότι δεν είναι δυνατόν επειδή ο καθένας βγάζει κάτι από το κεφάλι του εμείς να τρώμε αυτή τη λασπολογία», είπε φανερά εκνευρισμένη.

Η απάντηση της παρουσιάστριας στο Twitter

«Bρε ΚατΚεν εσύ που είσαι “ακομπλεξάριστη” και τα “λες όλα” που σε αφορούν, εσύ ήσουν αυτή που ξεφτίλισες το γκαρσόνι γιατί άργησε και δεν σε γνώρισε;;;» έγραψε χρήστης του Twitter με την ίδια να ενοχλείται αρκετά και να του απαντά:

«Είναι δυνατόν; Ποιος τα λέει αυτά; Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για μένα αλλά ότι είμαι αγενής και προσβάλω κόσμο που δουλεύει… ΠΟΤΕ! Επίσης δεν είπε παρουσιάστρια αλλά… τηλεστάρ… Ψάξτε αλλού!». Έξαλλη ωστόσο έγινε και στον αέρα της σημερινής 18/10 της εκπομπής.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για την αγένεια εις βάρος σερβιτόρου στην Θεσσαλονίκη

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για την φημολογούμενη αγένεια εις βάρος σερβιτόρου στην Θεσσαλονίκη