«Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας κατά της δημοσιογράφου που τον "έμπλεξε" με την υπόθεση της 12χρονης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας κατά της δημοσιογράφου που τον

Από τη στιγμή που ο 53χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό, πέρασε το κατώφλι των φυλακών και βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον δολοφόνο της Μυρτώς, τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως για εκείνον και την υπόθεση σοκάρουν (δείτε εδώ που πήγαινε την κοπέλα).

Στους ανθρώπους που φαίνεται πως είχαν επαφή με την ανήλικη, οι πληροφορίες μιλούν και ιερείς, ηθοποιού και δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα, τις προηγούμενες μέρες, το όνομα του Χάρη Ρώμα να μπλεχτεί στην συζήτηση, εξαιτίας της φωτογραφίας του αγκαλιά με τον φερόμενο δράστη.

Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε στην Super Κατερίνα, για να εξηγήσει την αλήθεια και, μάλιστα, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για την υπόθεση στον Κολωνό και η αντίδραση της Καινούργιου

«Η κριτική από προσκείμενο site τελείωνε με μια φωτογραφία στην οποία φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι μια φίλη μου λέγοντας, “θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”… Σε αυτή την κοπέλα, τη φερόμενη σαν δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους. Δε θα αφήσω να πέσει τίποτα από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα από πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που δηλώνει τοποθετημένη και στην ευρύτερη αριστερά σε ένα site που διαβάζεις ακραία, με εμπλέκει… Αισθάνεται η συγκεκριμένη κυρία ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν και έτσι είναι 100%.

Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος, κάνοντας ένα ψήφισμα στο Twitter το οποίο λέει: «Πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο βιαστής και μαστροπός βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι; Α) Ναι το ήξερε το καθίκι. Β) Όχι δεν το ήξερε». Δηλαδή σπρώχνει και τον κόσμο προς το «καθίκι»…», συμπλήρωσε.

Όλη η αλήθεια για την σχέση του ηθοποιού με τον 53χρονο άνδρα

Οι συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έχουν φτάσει τις 6 μέχρι στιγμής και τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τους εμπλεκόμενους σοκάρουν. Όπως έχει αναφερθεί, στα ονόματα των ανθρώπων που ήρθαν σε επικοινωνία ή σε επαφή με την ανήλικη βρίσκονται και ηθοποιοί, με αποτέλεσμα η σύνδεση του 53χρονου δράστη με τον Χάρη Ρώμα να μην αργήσει.

Οι δυο τους είχαν μαζί κοινές φωτογραφίες, γεγονός που κίνησε υποψίες, ωστόσο και στις δηλώσεις του στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", αλλά και στο Πρωινό την Δευτέρα 17/10 ο ίδιος εξήγησε πως δεν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη και δεν υπάρχει λόγος να απολογηθεί για οτιδήποτε.

«Τον γνώριζα στα πλαίσια του φανατικού οπαδού και του θαυμαστή στο θέατρο. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου που είτε για άλλοθι -ο γνωστός φερετζές-, είτε γιατί έχουν αυτό το "χτύπημα" να βρίσκονται κοντά σε προβεβλημένους ανθρώπους, ήταν συνέχεια γύρω μας. Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές.

Και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν εκεί και φώναζε μετά μανίας. Εμείς τους φανατικούς οπαδούς του θέλουμε, υπό αυτή την έννοια, όχι ότι ξέραμε την οικογενειακή του ζωή, υπήρχε η σύζυγος, υπήρχε το παιδί του… Μιλάμε για λίγες φορές.

Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι το οποίο είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Ήταν γύρω μας και τον λέγαμε φίλο επειδή εξέφραζε τον μεγάλο του θαυμασμό. Στο θέατρο είχε έρθει δύο φορές, μου είχε φέρει φωτογραφίες και από προηγούμενες παραστάσεις, ήταν θαυμαστής και έκοβε εισιτήρια. Φυσικά και θα τον αγκάλιαζα, όπως αγκαλιάζω τους πάντες.

Του είχα κάνει ένα σχόλιο στα social, πάνω σε αυτά τα πλαίσια. Μου είχε πει ότι κάνει και δωρεές και στο Σπίτι του ηθοποιού και καταχάρηκα», ανέφερε ο ηθοποιός.