Κολωνός: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψηφοφόροι..» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για την φωτογραφία με τον 53χρονο

«Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψηφοφόροι..» - Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για την φωτογραφία με τον 53χρονο

Ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει με τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό. Στις εν λόγω φωτογραφίες απαθανατίζονται αγκαλιά με τις φράσεις «Φίλε μου» και «Είσαι χρυσός άνθρωπος».

Ο ηθοποιός και πολιτικός λοιπόν μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε την απάντησή του, σε όσους τον επέκριναν για τη σχέση του με τον κατηγορούμενο.

Η απάντηση του Χάρη Ρώμα για τον 53χρονο

«Το πρόβλημα είναι το γιατί σχολιάζεται κάτι που είναι φως φανάρι. Κάνουμε κάποια επαγγέλματα, εγώ κάνω δύο, μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψηφοφόροι, μεταξύ των οποίων υπάρχουν παρατρεχάμενοι. Οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους αγαπούν και τους αγκαλιάζουν, μάλιστα όταν είναι και τόσο ένθερμοι, όπως αυτός ο συγκεκριμένος άνδρας. Υπάρχουν φωτογραφίες μου από τον συγκριμένο, ο οποιός που ερχόταν στις παραστάσεις μου και πλήρωνε. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να μεταμφιέσει τη σκοτεινή, απαίσια και αποτρόπαια πλευρά του. Και αν αυτός με έχει αποκαλέσει "Φίλε μου" και του έχω απαντήσει "Είσαι χρυσός άνθρωπος", για όλα υπάρχει μία πολύ απλή δικαιολογία» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Όταν έρχεται στο μαγαζί εστίασης με το οποίο έχω σχέση, με την αγία οικογένεια, όλα αυτά είναι λογικά. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θαυμαστές μας. Ήρθε και μας είπε ότι είναι θαυμαστής, έχει ψιλικατζίδικο και ψηφοφόρους, σε όποιον και να συνέβαινε αυτό, η απάντηση θα ήταν "Φίλε μου". Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι» πρόσθεσε ο ηθοποιός

«Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν άνδρες πρόθυμοι να συνευρεθούν με το ταλαίπωρο κοριτσάκι. Όταν κάνει δωρεές στο "Σπίτι του Ηθοποιού" είναι πολύ λογικό να του πούμε "Είσαι χρυσός άνθρωπος". Πως μπορείς να ξέρεις τη σκοτεινή πλευρά κάποιου» είπε κλείνοντας.

Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται λεπτό προς λεπτό στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τους δυο μέχρι στιγμής βασικούς κατηγορούμενους να έχουν οδηγηθεί από τις 13/10 στις φυλακές.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης 13/10 η εκπομπή Live News, αναμένονται τις επόμενες ώρες νέες συλλήψεις κι άλλων εμπλεκομένων και συγκεκριμένα η σύλληψη 3 – 4 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης, ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να είναι επιχειρηματίας.

Στην εκπομπή μίλησε την ίδια στιγμή και ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε από ψηλά και δυνατά, ήδη στα χεριά μας έχουμε τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας και τη φερόμενη ως υπαρχηγό. Αν ο 53χρονος είναι αρχηγός του κυκλώματος, τότε θα είναι και αυτή υπαρχηγός γιατί είναι σίγουρο ότι αν αποδειχθεί ότι συνεπικουρούσε, έκανε τις δουλειές μαζί του, έπαιρνε χρήματα, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως υπαρχηγό.

Δε θα αφήσουμε πέτρα πάνω σε πέτρα, είναι πολύ σοβαρό. Είναι ανάστατη όλη η κοινωνία, έχουμε πάθει σοκ. Όποιος είναι υπαίτιος, θα πιαστεί και πρέπει να πιαστεί. Ποιος θα τολμούσε οπόταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην υπόθεση, έστω και ένα μόριο αυτής να κρυφτεί».