«Είναι ένα από τα πράγματα που...» - Ο λόγος που ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχώρησε από την Eurovision

Μετά από δέκα χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ένα από τα πράγματα που...» - Ο λόγος που ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχώρησε από την Eurovision

Στον Κώστα Τσουρό και στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/10 ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφαση να αποχωρήσει από την Eurovision, όπου τα τελευταία 10 χρόνια είναι ο σχολιαστής του διαγωνισμού.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για την απομάκρυνσή του από την Eurovision

«Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί η Eurovision και με στενοχωρεί που σας απασχολεί. Γιατί θα ήθελα να σας απασχολεί το έργο μας. Η Eurovision είναι μέσα στα πράγματα που τα έζησα, τα χόρτασα, πέρασα πολύ ωραία.

Κι αν θέλω να έχω μια ζωή πιο ήσυχη, πιο μετρημένη και πιο κεντραρισμένη στο νησί μου και στη ζωή που έχω φτιάξει εκεί, είναι και αυτή ένα από τα πράγματα που πρέπει να το αφήσω πίσω. Είναι επιλογή μου να το αφήσω πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το σχόλιο που έκανε φέτος ο Καπουτζίδης στην διάρκεια της Eurovision που προκάλεσε ντόρο

Σε ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε θέλησε να απαντήσει στον αέρα της ΕΡΤ και κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του αλλά και να απαντήσει όπως πρέπει και με τον σωστό τρόπο εκεί που χρειάζεται.

Ο ίδιος λοιπόν αφού πρώτα έφτιαξαν τον ήχο γιατί υπήρχαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό.

Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε εκείνη την ώρα φωτιά και αποθέωσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για τα μηνύματα που στέλνει.