«Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο...» - Το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη για τα αρνητικά μηνύματα στα social media

«Δεν έχουν ζωή, κράζουν, βρίζουν οικογένειες...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο...» - Το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη για τα αρνητικά μηνύματα στα social media

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/10 ο Άρης Σοϊλέδης, το όνομα του οποίου ξέχασε όπως φαίνεται η Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμου του με τη Μαρία Αντωνά, για το Survivor All Star αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη

«Δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την μεριά της παραγωγής. Αναμονή να γίνει κάποια επαφή, δεν ξέρω αν θα γίνει και με τι όρους θα γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Για το αν θα πάω ή όχι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό.

Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή.

Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που δεν έχουν ζωή, κράζουν, βρίζουν οικογένειες, εύχονται κατάρες και όλα αυτά, δεν τους βλέπω καν. Έχω πάρει πολλή αγάπη. Έβρισκαν το τηλέφωνό μου από τον τηλεφωνικό κατάλογο και το κινητό μου χτύπαγε ασταμάτητα. Τρελάθηκα και τώρα το έκανα απόρρητο γιατί δεν σταματούσε. Μεγάλη ικανοποίηση για εμένα που ο κόσμος με αγάπησε αυτούς τους έξι μήνες», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Οι αναρτήσεις του σχετικά με άσχημες συμπεριφορές συμπαικτών του στο Survivor 5

Ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και ζει τον έρωτα και όσα έχασε από την αγκαλιά της καλής του, Μαρίας Αντωνά, όμως υπάρχουν στιγμές, που αναπολεί καλές και κακές στιγμές από τη συμμετοχή του στο Survivor 5.

Ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα μάλιστα απάντησε σε ένα q&a στο instagram σχετικά με το πως διαχειρίζεται την αγάπη, που λαμβάνει από πολύ άγνωστο κόσμο, αλλά και το πως αισθάνεται που πλέον έχει μάθει για ''πισώπλατα'' μαχαιρώματα, με κακόβουλα λόγια, που είπαν μερικοί από τους συμπαίκτες τους στο παιχνίδι.

Survivor - Σοϊλέδης

Σοϊλέδης - Survivor