«Προχωράμε παρακάτω» - Η ερώτηση της Μπέτυς Μαγγίρα που έφερε σε αμηχανία τον Μέμο Μπεγνή

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Προχωράμε παρακάτω» - Η ερώτηση της Μπέτυς Μαγγίρα που έφερε σε αμηχανία τον Μέμο Μπεγνή

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 20/10 ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τους γονείς του ενώ μάλιστα εξέφρασε και τη διάθεση να μην δημιουργήσει ο ίδιος τη δική του οικογένεια.

«Είμαι μοναχικός άνθρωπος και μου αρέσει η μοναχικότητα. Μου αρέσει να είμαι μόνος αρκετές ώρες, μέρες, μήνες. Ντρέπομαι που το λέω αλλά πέρασα πολύ ωραία στην καραντίνα και ηρέμησα πολύ. Δεν είμαι εγώ της οικογένειας, των παιδιών και αυτά. Δεν είμαι αυτού του στιλ. Γιατί όλοι οι άνθρωποι ως γνωστόν είναι διαφορετικοί και δεν είναι για να κάνουν οικογένειες. Αλλά μια χαρά.

Πολύ ωραία μεγάλωσα και με την οικογένεια μου και είχα πολύ ωραία και ευχάριστα και ευτυχή παιδικά χρόνια. Οι γονείς μου χώρισαν πολύ μετά, όταν εγώ ήμουν 50 χρονών! Όχι λάθος, πλάκα κάνω. Χώρισαν πριν από 15 χρόνια και ήμουν μεγάλος» είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής.

Η ερώτηση της Μπέτυς Μαγγίρα στον Μέμο Μπεγνή

Όταν η Μπέτυ Μαγγίρα τον ρώτησε αν έχει καλές σχέσεις και με τους δυο γονείς του, εκείνος -που έχει τεράστιο θέμα με την αγένεια- απάντησε πως «Όχι, με την μαμά μου έχω καλή σχέση. Με τον μπαμπά δεν έχω τόσο αλλά μια χαρά. Υπήρχε στα παιδικά χρόνια και το πατρικό πρότυπο και μια χαρά όλα. Όλα καλά».

Μπέττυ Μαγγίρα: Με τον μπαμπά τώρα γιατί;

Μέμος Μπεγνής: Μια χαρά! Να είναι καλά εκεί που είναι.

Μπέττυ Μαγγίρα: Α, εντάξει. Προχωράμε παρακάτω.

Ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει παιδιά ο ηθοποιός

Το απόγευμα της Πέμπτης 30/12 ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Δεν θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι ένα παιδί όσα πολλά κι αν σου δίνει, εγώ το βλέπω ως μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια και δημιουργικά της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία αλλά δεν μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος για αυτό.

Είμαι σταθερός στις απόψεις μου , μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω συχνά – πολλές φορές δεν το ακούω – αλλά άμα το ακούσω πάω καλά» είπε στη συνέχεια σχετικά με το κατά πόσο εύκολα αλλάζει κοσμοθεωρία.