Μέμος Μπεγνής: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια»

«Έχω μπλοκάρει πολλούς στα social media»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μέμος Μπεγνής: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια»

Το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα 27/4 ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ως παιδί ήταν περίεργο και αντιδραστικό ενώ από την άλλη ανέφερε πως έχει μπλοκάρει πολλούς στα social media.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια, θεωρώ τον εαυτό μου ευγενικό άνθρωπο, έτσι πιστεύω τουλάχιστον.

Απόδειξη εαυτού είναι ότι στα 25 - 23 χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο αυτόν άντε να έχω μαλώσει 3 φορές ας πούμε στην δουλειά μου. Και αυτό έγινε επειδή κάτι έβγαζε μάτι. Δεν μπορώ την αγένεια, δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι είναι αγενείς γιατί νομίζουν ότι λόγω των social media μπορούν να κάνουν τα πάντα.». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αναφέρθηκε και για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

''Κόλαφος'' ο Μέμος Μπεγνής για τη σφαγή των ζώων - Το δημόσιο ξέσπασμα στο Instagram

Μπορεί να έχει ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα να είναι πολύ κοντά αυτό όμως δε σημαίνει, πως όλοι τάσσονται με τα έθιμα και τις παραδόσεις. Η νηστεία ειδικά από το κρέας αποτελεί επιλογή πολλών, ωστόσο τις μέρες αυτές βλέπουμε ανθρώπους να ξεσπούν κατά της γενικής κρεατοφαγίας.

Έτσι λοιπόν και ο Μέμος Μπεγνής με τη σειρά του έκανε ένα στορυ στο Instagram τη Μεγάλη Πέμπτη τονίζοντας πως δεν έχει νόημα να κόψει κανείς το κρέας και παράλληλα να σφάζου ζώα. Αυτή η πεποίθηση βρίσκει πολλούς αποδέκτες, ειδικά αυτές της μέρες καθώς ένα αντίστοιχο ξέσπασμα έκανε και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Η ανάρτηση του Μέμου Μπεγνή κατά της σφαγής των ζώων

Μέμος Μπεγνής