Λάμπει από ευτυχία - Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την Ελένη Μενεγάκη από την χθεσινή της έξοδο

Βγαίνει σπάνια καθημερινές, ωστόσο αυτή τη φορά του έδωσε και κατάλαβε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Περιορισμένο ελεύθερο χρόνο έχει η Ελένη Μενεγάκη, μιας και τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τον οποίο επιλέγει να τον περνάει με την οικογένειά της για αυτό και σπάνια πραγματοποιεί σπάνιες βραδινές εξόδους.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης 191/10, η λαμπερή παρουσιάστρια πραγματοποίησε μία δημόσια σπάνια βραδινή έξοδο και συγκεκριμένα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στο θέατρο «Αλίκη» καθώς παρακολούθησε την παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι” (δείτε εδώ τι φόρεσε).

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη «τρύπωσε» στα παρασκήνια της παράστασης και φωτογραφήθηκε με την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με τον δεύτερο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την κοινή τους φωτογραφία.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τα παρασκήνια της παράσταση με Χατζηπαναγιώτη & Σταυροπούλου

«Χτες ήρθε στους ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ η Ελενη μας…μεγάλη χαρα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τα παρασκήνια της παράσταση με Χατζηπαναγιώτη & Σταυροπούλου

Η ατάκα της για την χθεσινή βραδινή της έξοδο

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 20/10 στην εκπομπή της, Ελένη, έδειξε σε όλους πόσο ενθουσιασμένη ήταν, καθώς δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες "εξορμήσεις".

Μάλιστα, τόνισε πως επέστρεψε αργά και κοιμήθηκε μετά τη μία, κάτι που για εκείνη ήταν σαν να κοιμήθηκε τα ξημερώματα, ενώ με την ατάκα της κατάφερε να αφήσει τους συνεργάτες της άφωνους.

«Χθες πήγα στο κέντρο της Αθήνας μετά από καιρό και αισθάνθηκα λες και πήγα σε άλλη χώρα, στο εξωτερικό… Πήγα επτά η ώρα το απόγευμα και ήταν πάρα πολύ ωραία, ωραίοι δρόμοι. Πέρασα ωραία… Πήγα έκατσα, έφαγα σούσι και μετά πήγα στο θέατρο Αλίκη», είπε χαρακτηριστικά.