«Θα με δείτε σε κάτι που δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω στην ελληνική τηλεόραση» - Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για το GNTM 5

Σε τι θα δοκιμαστεί η fashion influencer;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα με δείτε σε κάτι που δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω στην ελληνική τηλεόραση» - Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για το GNTM 5

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Έλενα Γαλύφα, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης 19/10 έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση ομορφιάς μαζί με άλλους celebrities.

Η fashion influencer αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο GNTM (δείτε εδώ όσα είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο) ενώ αποκάλυψε πως θα την ξαναδούμε στο ριάλιτι στη συνέχεια.

Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για το GNTM 5

«Θα με δείτε σίγουρα μέσα στο GNTM και θα με δείτε σε κάτι που δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω στην ελληνική τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Η επική αντίδραση της όταν της είπαν ότι είναι στην ίδια εκδήλωση με την Ραμόνα Βλαντή

Πριν από λίγες ημέρες η Ραμόνα Βλαντή έκραξε άσχημα την Έλενα Γαλύφα για την συμμετοχή της στο GNTM 5. Στις 11/10 ωστόσο, οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση ωστόσο καμία από τις δυο δεν το είχε καταλάβει.

Όταν λοιπόν, οι Έλενα έκανε δηλώσεις στις κάμερες και την ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι η αντίδραση της ήταν απίθανη, αφού πήρε χιουμοριστικά το γεγονός.

«Είναι εδώ η Ραμόνα; Να την αποφύγω δηλαδή», είπε αρχικά και στα σχόλια της απάντησε: «Θα με ενοχλήσει (το σχόλιο) αν υπάρχει μια τέτοια περίπτωση από ένα άτομο που σέβομαι».