«Ο Θέμης Καστρινός στην τοποθεσία “Στα μπουζούκια”...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αυτοτρολάρεται για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»

Η απολαυστική φωτογραφία που ανέβασε στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Θέμης Καστρινός στην τοποθεσία “Στα μπουζούκια”...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αυτοτρολάρεται για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»

Έναν σκληρό άντρα της νύχτας υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης στην νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter) ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι στην πραγματικότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του instagram μια φωτογραφία από τον τηλεοπτικό «Θέμη» που είναι ξαπλωμένος σε έναν αρκετά βασιλικό καναπέ κάνοντας τα τηλέφωνά του.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αυτοτρολάρεται για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»

«Ο Θέμης Καστρινός στην τοποθεσία “Στα μπουζούκια”, “σκοτώνεται” στη δουλειά υπό το άγρυπνο μάτι του @michaelroubis», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης, τρολάροντας τον ίδιο του τον ρόλο.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αυτοτρολάρεται για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»

Για ποιον λόγο είπε το ναι στην σειρά

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν και το Διαφάνι δεν θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες που παρακολουθούσαμε όλο αυτό το διάστημα από τις οθόνες μας. Οι πρωταγωνιστές της σειράς τραβούν τον δικό τους δρόμο και συνεχίζουν τη ζωή τους με νέα επαγγελματικά σχέδια και βήματα. Ο Λεωνίδας Κακούρης, μάλιστα, ο "μεγάλος" Σεβαστός, μετακομίζει στην καινούρια σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο.

Έτσι, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και μίλησε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, αλλά και την υπόθεση του σίριαλ, δίνοντας μία γεύση για όσα θα ακολουθήσουν την επόμενη σεζόν. Τόνισε, επίσης, και ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει σε αυτό το έργο.

Την επόμενη σεζόν περιμένουμε να σας δούμε στη νέα παραγωγή του Mega, το Μαύρο Ρόδο.

Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι.

Λεωνίδας Κακούρης

Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.