«Κέρδισε το κακό μέσα από το καλό» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά ανοιχτά στις φήμες χωρισμού Ελεωνόρας και Σπύρου Δημητρίου

«Αυτά τα δημοσιεύματα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κέρδισε το κακό μέσα από το καλό» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά ανοιχτά στις φήμες χωρισμού Ελεωνόρας και Σπύρου Δημητρίου

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20/10 ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την κόρη του, Ελεωνόρα, αλλά και στα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα και αφορούν την προσωπική της ζωή της και τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, για τον οποίο μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας, που είναι κουμπάρος τους.

Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας

«Τα δημοσιεύματα που αφορούν gossip θέματα, δεν με αγγίζουν και το λέω με όλη μου την καρδιά. Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Κι εγώ πολλές φορές παρορμητικά έχω κάνει κάποια λάθη, όταν ακούω να λέγονται ανούσια πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση, λίγο με απασχολεί.

Δεν με απασχολεί γιατί γράφονται για το παιδί μου, με απασχολεί γιατί είναι η κοινωνία έτσι και όλη αυτή η συνέπεια είναι -αυτό που επικοινωνώ και εγώ συνέχεια- ότι κέρδισε το κακό μέσα από το καλό. Ο ατομισμός είναι ένα πράγμα που βολεύει την μαζικότητα. Μπορείς έναν ατομιστή να τον κάνεις ότι θέλεις, έναν μοναδικό δεν τον κάνεις ότι θέλεις», απάντησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Μπακαλόγατος" στο θέατρο Πειραιώς 131 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/10 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να απολαύσει τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Περιμένω με λαχτάρα να δω πως θα έχει αποδώσει αυτό τον ρόλο τον τόσο πολύ σημαντικό, τον τόσο πολύ χαρακτηριστικό και καθοριστικό που υπάρχει στις καρδιές μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια όμως οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν και για τις φήμες διαζυγίου με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, περίπου 2 χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στις Σπέτσες - δείτε φωτογραφίες.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει», εξομολογήθηκε.