«Από αυτά που γνωρίζω...» - Η αποκάλυψη του Λύτρα για το φημολογούμενο διαζύγιο Ελεονώρας Ζουγανέλη και Σπύρου Δημητρίου

Όσα αποκάλυψε ο κουμπάρος τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Από αυτά που γνωρίζω...» - Η αποκάλυψη του Λύτρα για το φημολογούμενο διαζύγιο Ελεονώρας Ζουγανέλη και Σπύρου Δημητρίου

Ο Απόστολος Λύτρας υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα της εκπομπής Happy Day και παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός δικηγόρος που έχει αναλάβει την οικογένεια της 12χρονης στον Κολωνό (δείτε τις τελευταίες εξελίξεις με την μητέρα της), μίλησε για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και για τη ζωή του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο διαζύγιο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Το καλοκαίρι είχαν γραφτεί πολλά για το γάμο τους τα οποία όμως διαψεύθηκαν.

«Έχω πάθε έμφραγμα πριν από 3 χρόνια περίπου. Αυτό που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος και η πίεση της δουλειάς. Ήταν μία εβδομάδα πάρα πολύ δύσκολη και ξαφνικά το Σάββατο που ξύπνησα δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έχω πάθει έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς όλα καλά» εξομολογήθηκε αρχικά.

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια: «Είμαστε φίλοι, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Στα πρώτα βήματα της δικηγορίας με βοήθησε. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, αν και κάποιες φορές ανέφερε κάποια πράγματα για μένα που του είπα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου» είπε.

Η αποκάλυψη του Λύτρα για Ζουγανέλη και Δημητρίου

Όσο για τη Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, με τους οποίους είναι κουμπάρος και είχε γραφτεί πως χωρίζουν, δήλωσε: «Εγώ είμαι φίλος με τον Σπύρο Δημητρίου και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ -νομίζω θα το ήξερα- είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε».

H δήλωση που είχε κάνει η Ελεονώρα για τις φήμες

Ο Σπύρος Δημητρίου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη απάντησαν στις φήμες αυτές μέσω του Δημήτρη Παπανώτα με τον οποίο συναντήθηκαν σε έξοδο τους.

«Τις προάλλες ήμασταν με την Μαίρη Παλιαλέξη και τρώγαμε στην Βραυρώνα στην παραλία και το είδα το ζευγάρι και είχαν ένα ρομαντικό γεύμα οι δυο τους. Τους είδα τους χαιρέτησα και τους είπα πολύ χαίρομαι που σας βλέπω μαζί γιατί άκουσα αυτές τις φήμες κλπ. και μου λένε όχι Δημήτρη κανένα πρόβλημα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.