Κολωνός: Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για την υπόθεση - Τα στοιχεία που "καίνε" την μητέρα της 12χρονης

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Την ώρα που η υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό βρίσκεται σε εξέλιξη, η μητέρα της ανήλικης κρατείται στη ΓΑΔΑ, αρνούμενη τις κατηγορίες ότι γνώριζε για τον βιασμό της κόρης της αλλά και ότι η ίδια την εξέδιδε.

Φυσικά, όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια για την φρικτή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Μεταξύ άλλων, o Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA όπου έβγαλε στην φόρα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Ιερέας, πολιτικός και δημοσιογράφος, οι τρεις νέοι εμπλεκόμενοι - Βιαστής 2 ακόμη κοριτσιών ο 53χρονος

Αφού πλέον υπάρχουν μαρτυρίες που "καίνε" την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει, ενώ είναι φανερό πως πρέπει να αναζητηθούν πολλά περισσότερα στοιχεία μέχρι να βγει στη φόρα η αλήθεια.

Σύμφωνα, όμως, με την Super Κατερίνα, οι Αρχές ανακάλυψαν άλλα τρία πρόσωπα που είχαν επαφές με την κοπέλα, καθώς επιθυμούσαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της και σε αυτούς περιλαμβάνεται ένας ιερέας, ένας πολιτικός τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ένας δημοσιογράφος. Στο σημείο αυτό έφτασαν μέσω του υλικού που υπήρχε στο τηλέφωνο του 53χρονου δράστη.

«Υπάρχει υλικό για το ποιος έμπαινε και έβγαινε από το μαγαζί του, από κατάστημα που ήταν κοντά και ο ιδιοκτήτης αρνείται να δώσει το υλικό αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής εξήγησε πως έγινε γνωστό το όνομα άλλων δύο ανήλικων παιδιών και συγκεκριμένα κοριτσιών που βιάστηκαν από τον ίδιο άνδρα.