Ανέβηκαν μαζί στη σκηνή - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου στο Θέατρο Άλσος

Full in love μετά τις φήμες χωρισμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανέβηκαν μαζί στη σκηνή - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου στο Θέατρο Άλσος

Στο Θέατρο Άλσος βρέθηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και στο πλευρό της είχε τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι που γράφτηκε πως παίρνει διαζύγιο μετά από 2 χρόνια γάμου, όχι μόνο δεν χωρίζει αλλά είναι και πιο ερωτευμένο από ποτέ κάτι που αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Άλσος και απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. Η τραγουδίστρια μάλιστα, τραγούδησε και μονάχα για τα μάτια του την ώρα που ο ίδιος τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν σε μια πολύ ρομαντική τελετή στις Σπέτσες, ενώ μένουν σε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα με πολύ alternative διακόσμηση.

Οι φωτογραφίες Δημητρίου - Ζουγανέλη

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανέλη θέατρο Άλσος

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανέλη φήμες χωρισμού

Τι ίσχυε τελικά για τα γενέθλια του Δημητρίου που έλεγαν πως δεν πήγε η Ζουγανέλη

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τραπ μουσική, αλλά και την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων. Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους. Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά. Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», είπε αρχικά.

«Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.