"Κόλαφος" η Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους, μου φαίνονται αφόρητοι»

Όλα όσα ανέφερε καλεσμένη στο The 2night show

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Πέμπτης (20/10) η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε για τον χαρακτήρα της αλλά και για την απόφασή της να υιοθετήσει τη σκυλίτσα της στην καραντίνα.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως πρόσωπο της οικογένειάς της την είχε αποκληρώσει όταν ακόμη ήταν 18 ετών -δείτε εδώ την σπάνια αναφορά της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κωνσταντάκη

«Με βοήθησε η καραντίνα να σταματήσω ότι είμαι αναβλητική γιατί πάντα έβρισκα μία δικαιολογία και το ανέβαλα. Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση. Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι. Φαντάζομαι αφόρητη είμαι και εγώ».

«Όταν τελείωσα τη σχολή τη σνόμπαρα την τηλεόραση. Τελείωσα τη Βεάκη που η αλήθεια είναι ότι εκείνη την εποχή υπήρχε μία προκατάληψη και τα πρώτα χρόνια δεν ψηνόμουν να κάνω τηλεόραση. Μετά την ήθελα την τηλεόραση και δεν μου καθόταν».

Έτσι αντέδρασε η Μαρία Κωνσταντάκη όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή - «Δεν μου αρέσει να μιλάω για...»

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλώντας για διάφορα θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός με αφορμή μια ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής, φάνηκε να «στριμώχνεται» καθώς αφορούσε για την προσωπική της ζωή κάτι που αποφεύγει η ίδια να μιλά δημόσια και τόσο ανοιχτά.

«Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για την συναισθηματική μου κατάσταση γιατί γενικότερα είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παρόλο που δεν μου φαίνεται. Δηλαδή τα προσωπικά μου, τα ξέρουν λίγοι άνθρωποι, αυτούς που τους αφορούν, δηλαδή η μαμά μου, τον μπαμπά μου νομίζω πως δεν τον αφορούν πλέον, αλλά και να ήμουν με κάποιον πάλι θα ξέφευγα σαν το χέλι».