Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου, Αρίωνας, μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

«Παιχνίδια πάνω στο χαλί μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν μην βλέπουμε κάπου την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές της. Να τονίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχε γενέθλια και η κόρη της Αέλια -δείτε εδώ πόσο χρονών έγινε.

Όπως είναι λογικό, η ίδια περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί με τα παιδιά της καθώς τους έχει τεράστια αδυναμία. Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια προσωπική της στιγμή.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε τον μικρό της γιο, Αρίωνα να έχει μεγαλώσει αρκετά αφού μαζί με την παρέα του παίζει επιτραπέζια παιχνίδια.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καραβάτου - Ποδηλατάδα με την Αέλια και το Αρίωνα

Αν και τα νέα για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου είναι δυσάρεστα, η ίδια προσπαθεί να περνάει τον χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται, κάνοντας πράγματα με τα παιδιά της, όσο ακόμα είναι "ελεύθερη". Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τις δραστηριότητές τους και τις αποδράσεις τους και αυτό έκανε για άλλη μία φορά την Δευτέρα 5/9.

Η ίδια, ανέβασε, λοιπόν, μερικά στιγμιότυπα με την κόρη και τον γιο της, την ώρα που πήγαιναν βόλτα με τα ποδήλατά τους, σε άγνωστη τοποθεσία, έχοντας βάλει και ένα ασπρόμαυρο φίλτρο που έκανε το κλικ λίγο πιο καλλιτεχνικό και ίσως πιο φθινοπωρινό, θα έλεγε κανείς. Έτσι, παρατηρούμε και πόσο έχουν μεγαλώσει, ενώ κάθε φορά γίνονται όλο και πιο πολύ ανεξάρτητοι.

Τα σχόλια στο Instagram "έπεσαν βροχή" και κάθε μανούλα εκεί έξω μπορεί να καταλάβει την παρουσιάστρια, που παρατηρεί περήφανη τις δύο αδυναμίες της.

Κατερίνα Καραβάτου παιδιά

Κατερίνα Καραβάτου γιος