«Μας κατέστρεψαν! Μια φορά ένας άνθρωπος της παραγωγής...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα με τον ΣΚΑΙ

«Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν! Ήμασταν κάκιστοι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας κατέστρεψαν! Μια φορά ένας άνθρωπος της παραγωγής...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα με τον ΣΚΑΙ

Στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Ναταλί Κάκκαβα η οποία συμμετέχει φέτος στο J2US. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την περσινή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του Big Brother και της εκπομπής του Σαββατοκύριακου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την οποία τελείωσαν με κλάματα, χωρίς να διστάζει να πετάει τα καρφιά της.

Η αιχμηρή αναφορά της Νάταλι Κάκκαβα στον ΣΚΑΙ

«Η αρχική πρόταση για το Big Brother ήταν ότι ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έναν έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε στο πρώτο Live και μας λένε ότι δε πρέπει να παρεκκλίνουμε από το autocue ούτε στο “και”.

Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες. Δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα ούτε στο ελάχιστο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε 4 τη νύχτα και με ξέσκισε.

Θέλω λοιπόν να απαντήσω στο ότι ναι μεν μας δόθηκε μια ευκαιρία, αλλά εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ευκαιρία στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν. Αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας

Δεν παίρνεις τον Γρηγόρη για να διαβάζει το autocue, είναι κάκιστος σε αυτό. Απορώ γιατί τον επέλεξαν σε αυτό; Θυμάμαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα στο σπίτι και εμείς να ρωτάμε αν η Ευδοκία θα πάρει και το κουκλάκι της μαζί. Εγώ ντρεπόμουν να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις. Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν. Ήμασταν κάκιστοι. Για το Σαββατοκύριακο αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να μην έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις…. Δε μας δίνανε συνεργεία να κάνουμε συνεντεύξεις», είπε η παρουσιάστρια.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Κάκκαβα μετά το τέλος του Όλα Γκουντ

Αυλαία έριξε τη Κυριακή 8/7 η εκπομπή Όλα Γκουντ, με την Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να είναι αρκετά συγκινημένη σε όλη τη διάρκειά της, ενώ στο τέλος δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς. Το βράδυ της ίδιας μέρας, με μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους τους στήριξαν και τους παρακολούθησαν, αλλά και όσους σύμφωνα με εκείνη τους έκριναν άδικα στην πορεία τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονιά.. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα.. Ζήσαμε πολλά… Ακούσαμε περισσότερα.. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό.. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας.

Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε.. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως.. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας.. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ… Το @olagood_skaitv.gr έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη.. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν..

Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια.. Εις το επανειδείν λοιπόν.. #OlaGood #theend» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.