Σήμερα είναι 57 χρονών - Η Νίκη Παλληκαράκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά

«Ο λόγος που φοβήθηκα να κάνω οικογένεια είναι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα είναι 57 χρονών -  Η Νίκη Παλληκαράκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά

Η Νίκη Παλληκαράκη το πρωί της Τρίτης (18/10) είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου είχε παραχωρήσει συνέντευξη καθώς "ανοίξει" την καρδιά της μιλώντας για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και οικογένεια.

Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό δεν είχε διστάσει να μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε καθώς της δημιουργήθηκε εν ώρα εργασίας -δείτε εδώ αναλυτικά.

Οι δηλώσεις της Νίκης Παλληκαράκη για την προσωπική της ζωή

«Όταν μεγαλώνει το παιδί μέσα σε ένα τρομακτικό πάθος… Τρομακτικά όμορφο στα καλά του, όλα ροζ και το μικρό σπίτι στο λιβάδι και ξαφνικά γίνεται η απόλυτη τούμπα. Το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει τι θα πει πάθος, τα συναισθήματα από όμορφα να μαυρίζουν.

Δεν μπορεί ένα παιδί να τα ελέγξει αυτά και να τα κατανοήσει. Μεγαλώνοντας προσπάθησα να καταλάβω τι θα πει ανθρώπινο συναίσθημα, πάθος κι έρωτας. Μοιραία στα πρώτα χρόνια της ζωής σου μιμείσαι μοντέλα… Μεγαλώνουμε με κόμπλεξ.

Πολλές φορές έλεγα τι κάνω εδώ; Παίζω τη μαμά και τον μπαμπά μου; Θυμώνεις γιατί καταλαβαίνεις ότι ο καθένας κάνει ότι μπορεί και καταλαβαίνει… Επειδή μεγαλώνεις, οφείλεις να κατανοείς και να προσπαθείς για κάτι μεγαλύτερο. Αυτός ήταν ο λόγος που φοβήθηκα να κάνω οικογένεια και δεν θα συγχωρούσα στον εαυτό μου να κάνω τέτοια λάθη κι έχω κατανοήσει ότι αυτός είναι ο λόγος που διάλεξα αυτή τη δουλειά… Εμείς ήμασταν στον απόλυτο πανικό, φοβίες και φόβο εγκατάλειψης κι αυτό ήταν σαν μην αφορούσε κανένα».

Το πραγματικό πρόσωπο της Νίκης Παλληκαράκη χωρίς φίλτρα στα 57 της - Πόζαρε αμακιγιάριστη

Η Νίκη Παλληκαράκη διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα.

Έτσι, αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια νέ ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου την βλέπουμε να ποζάρει ακομπλεξάριστη και χωρίς ίχνος φίλτρων. Μάλιστα, με μαγιό τόλμησε να ποζάρει και η Μυρτώ Αλικάκη.

Αναμφίβολα η Νίκη Παλληκαράκη διαθέτει μία υπέροχη σιλουέτα και έχει ένα λαμπερό πρόσωπο παρόλο το γεγονός πως μεγαλώνει. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόνο το καλοκαίρι και η θάλασσα ζωντανεύουν το παιδί μέσα σου ξανά και ξανά...».