Ετοιμόγεννη η Ελένη Φουρέιρα; Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας

«Όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ετοιμόγεννη η Ελένη Φουρέιρα; Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας

Χαμός επικρατεί τον τελευταίο καιρό με τις φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, ωστόσο αποφεύγει να φοράει κολλητά ρούχα και σχεδόν όλες οι τελευταίες της φωτογραφίες είναι με πολύ φαρδιές μπλούζες (δείτε εδώ για παράδειγμα μερικά στιγμιότυπα).

Ο κολλητός της φίλος Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, κάτι που σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια μεταξύ άλλων να τονίζει πως αν ισχύει αυτό και έχει καταφέρει να το κρύψει, τότε της αξίζουν συγχαρητήρια.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της. Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι δήλωνε περί εγκυμοσύνης η Ελένη Φουρέιρα

«Στα επαγγελματικά η Ελένη είναι στα πάνω της. Στα προσωπικά είναι ακόμα καλύτερα γιατί η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε, είπε το ναι απλώς επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο House of fame και καλώς το κάνει αυτό, ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το House of fame, θα τελειώσει ο κορονοϊός, θα πάρουμε πάλι τις δυνάμεις μας. Θα παντρευτεί μέσα στο 2022», είχε αναφερθεί σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή.», είχε δηλώσει την ίδια περίοδο η Ελένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απαντώντας σε όλα όσα γράφονταν περί γάμου.