Απίστευτη καταγγελία από τον Γιώργο Θεοφάνους στον αέρα του «Πρωινού μας» με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό

Έμεινε σε σοκ η Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απίστευτη καταγγελία από τον Γιώργο Θεοφάνους στον αέρα του «Πρωινού μας» με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό

Το πρωί της Παρασκευής (21/10) ο Γιώργος Θεοφάνους έκατσε στον καναπέ της εκπομπής, «Πρωινό μας» όπου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη η οποία σόκαρε τους πάντες στο πλατό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους

Με αφορμή λοιπόν την υπόθεση στον Κολωνό με την 12χρονη η οποία όχι μόνο έπεσε θύμα βιασμού αλλά και μαστροπείας -δείτε εδώ τις συνταρακτικές εξελίξεις, ο γνωστός συνθέτης θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που του συνέβη. Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν.

Τον κατάγγειλα στο υπουργείο στη Λευκωσία και είναι μέσα ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένανς, δεν το έκανα βούκινο. Το ανακάλυψα, μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε, να έχουν γλώσσα και αυτιά. Οι γονείς πρέπει να λένε στα παιδιά τους να μιλήσουν».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους για το μπούλινγκ που έχει ζήσει

Το πρωί της Τρίτης 6/9, ο Γιώργος Θεοφάνους, που πρόσφατα αποκάλυψε το απωθημένο του, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δαναή, και μίλησε "ανοιχτά" για τις δυσκολίες που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της ζωής του, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και την ενήλικη ζωή του, όπου εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό γυαλί.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις βίαιες συμπεριφορές που αντιμετώπισε ως παιδί στο σχολείο και στον τρόπο που κατάφερε να τις ξεπεράσει με τη βοήθεια της μουσικής, ενώ σχετικά με την πρώτη του φορά στην τηλεόραση δήλωσε πως ήταν πολύ πιεστική και δεν κατάφερε να αντέξει το άγχος που του δημιούργησε.

«Είμαι της παλιάς γνώμης, ότι πρέπει να κάθεσαι με το παιδί και να μιλάς. Και μάλιστα δεν μιλάμε στο σπίτι. Η γυναίκα μου επέμενε σε αυτό το πράγμα. Θέλουμε να πούμε κάτι στα παιδιά, τους παίρνουμε ένα προς ένα και πάμε κάπου, δύο μέρες μαζί», δήλωσε για το πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν με τα παιδιά του.

Και εξήγησε: «Καταρχήν αντιμετώπισα μπούλινγκ εγώ. Στις αρχές που ήμουνα στο γυμνάσιο, γιατί ήμουν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν συμμετείχα με τα υπόλοιπα αγόρια. Εκτός του ότι δεν ήμουν κοινωνικός, δεν είχα φίλους καθόλου. Είχα δύο τρεις κολλητούς, οι οποίοι και οι τρεις αυτή τη στιγμή είναι μοναχοί.

Δεν έπαιζα με τα άλλα αγόρια μπάλα, δεν έκανα αθλητικά ποτέ, όλες αυτές τις ώρες ήμουν σε μία χορωδία, σε μία ορχήστρα, κυρίως με κορίτσια. Είχα ένα μπούλινγκ πάνω σε αυτό. Έχω περάσει άσχημα. Με έχουν κλειδώσει και στις τουαλέτες. Δεν τα έχω πει ποτέ αυτά».