«Έχω απωθημένο να...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους στον αέρα του Open Weekend

Το έχει αναφέρει και στο παρελθόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω απωθημένο να...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους στον αέρα του Open Weekend

Ένας ιδιαίτερος και πολύ ταλαντούχος καλεσμένος ήταν το μεσημέρι της Κυριακής 4/9 στην εκπομπή Open Weekend, και όσα είχε να πει ήταν σημαντικά και άκρως αποκαλυπτικά. Ο λόγος για τον κορυφαίο Γιώργο Θεοφάνους (δείτε το απίστευτο περιστατικό του με την Ευρυδίκη) ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτη μίλησε για την εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» και την πρεμιέρα της, για τα νούμερα της περσινής σεζόν, αλλά και για το μεγάλο του απωθημένο.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Θεοφάνους

Ο ίδιος δεν στάθηκε τόσο στα νούμερα χωρίς να είναι κάτι που τον απασχόλησε ιδιαίτερα αφού σκοπός του ήταν να περάσει στον κόσμο τη μουσική που τόσο αγαπάει. «Έχω απωθημένο να συνεργαστώ με συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Μητροπάνο», είπε σχετικά με τις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει.

Η απάντηση του για τις δηλώσεις των One

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για όλα! Εκτός όμως από το τηλεοπτικό του μέλλον και την εκπομπή του, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους ONE με αφορμή την επανένωσή τους.

Ο γνωστός συνθέτης, ρωτήθηκε σχετικά με την «κόντρα» που άνοιξε και απάντησε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν βγήκα ποτέ να κάνω καμία δήλωση. Με ρώτησαν για τους ΟΝΕ και είπα ότι τώρα ξαναζεσταμένο φαγητό 20 χρόνια μετά; Το ξέρω ότι είναι δικό μου δημιούργημα. Με ρώτησαν για να ξαναβγούν; Με ρώτησαν τι να ξανατραγουδήσουν; Κανονικά δεν δικαιούνται να το κάνουν. Εγώ τους έδωσα την ευχή μου και άσ’ τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν με ρώτησαν».

«Δεν με πειράζει αυτό, με πειράζει που μια εικόνα που στήθηκε τόσο όμορφα πριν από 20 χρόνια να υπάρχει με αυτόν τον τρόπο τώρα. Το συγκεκριμένο πράγμα ήταν εκείνο. Ας έκαναν κάτι άλλο, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Εγώ δούλευα μαζί του 3 χρόνια στην Κύπρο, είναι πολύ καλός τραγουδιστής».