«Μόλις το άκουσα έλεγα...» - Πώς αντέδρασε η Βίκυ Σταυροπούλου με την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου από το J2US

«Πάντα κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μόλις το άκουσα έλεγα...» - Πώς αντέδρασε η Βίκυ Σταυροπούλου με την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου από το J2US

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην επιστροφή του J2US, αλλά και στην αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου από την κριτική επιτροπή, όσο και την Καίτη Γαρμπή, που πήρε τη θέση της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή είσοδό της στην πρεμιέρα του σόου).

Η αντίδραση της Βίκυς Σταυροπούλου όταν έμαθε ότι η Μαρία Μπακοδήμου αποχωρεί από το "J2US"

«Είμαι πολύ χαρούμενη, μου είχε λείψει όλο αυτό και νιώθω ότι άρχισε το πάρτι. Το νέο πλατό είναι απίστευτο, η ενέργεια, η Καιτούλα. Στεναχωρήθηκα που έφυγε η Μαρία Μπακοδήμου. Μου λείπει πολύ. Το Μαράκι είναι φίλη. Την αγαπάμε. Εγώ μόλις το άκουσα έλεγα, “γιατί”. Αλλά εντάξει, πάντα κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις», είπε χαρακτηριστικά η η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ανακοίνωση για το J2US λίγο πριν την έναρξη του 3ου live

Το 3ο live του J2US θα παρακολουθήσουμε αύριο, Σάββατο 22/10 μέσα από την συχνότητα του ALPHA και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη μουσική, εκπλήξεις και ανατροπές.

Τα ζευγάρια κάνουν πυρετώδεις πρόβες (δείτε εδώ ποιο αποχώρησε) κι ένα από αυτά είναι και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη, θα τραγουδήσουν «Το παλιό μου παλτό» όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα 21/10.

Μάλιστα, μέσα σε όλα, ανέφερε πως στο πλατό θα βρίσκεται και ο Χρήστος Δάντης, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.