Κολωνός: «Στα σκουπίδια και τον πάτο μαζί» - Ράγισαν καρδιές με το σκετσάκι όλο νόημα του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά

Γεμάτο υπονοούμενα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Στα σκουπίδια και τον πάτο μαζί» - Ράγισαν καρδιές με το σκετσάκι όλο νόημα του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά

Από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην εκπομπή του, Πρωινό, πως διέθετε φωτογραφίες της 12χρονης από τον Κολωνό στο κινητό του, πλήθος κόσμου ξεσηκώθηκε εναντίον του και έκτοτε έχει επικρατήσει ένας χαμός.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, οι οποίοι ετοίμασαν ένα σκετσάκι για την δική τους εκπομπή, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, που άφησε με το στόμα ανοιχτό το κοινό και ράγισε καρδιές.

Το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά για την υπόθεση της 12χρονης

Φ.Σ. Σκέφτηκα να κάνω ταχυδακτυλουργικά τώρα που έχει πολλά παιδικά πάρτι. Έχω αυτό το κουτί που έχει αυτόν τον πάτο κι έχει κι ένα δεύτερο πάτο. Οπότε στα πάρτι θα διασκεδάζω μικρούς και μεγάλους βγάζοντας από αυτό το κουτί ό,τι θέλω. Θα τους παρουσιάζω ό,τι θέλω, αποκαλύψεις, σκάνδαλα, βίντεο, πολλά…

Τ.Μ. Δικογραφίες;

Φ.Σ. Κυρίως δικογραφίες. Να τους τραβήξω, να τους μαγέψω και να τους πω: Εδώ είμαι εγώ αυτός που θα σας δείξει τα καλύτερα.

Τ.Μ. Όχι. Όχι. Εγώ θα το κλείσω αυτό το κουτί.

Φ.Σ. Γιατί;

Τ.Μ. Γιατί αφορά στα παιδιά.

Φ.Σ. Καλά. Πέταξέ το τότε. Στα σκουπίδια. Και τον πάτο μαζί. Έχω πολύ καλύτερα να δείξω.

"Τα μαζεύει" ο Γιώργος Λιάγκας για τις γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης

Η εκπομπή, «Πρωινό» είναι μια από εκείνες όπου έχουν ασχοληθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή με την υπόθεση στον Κολωνό καθώς έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Μάλιστα, στην προχθεσινή (19/10) εκπομπή έγινε "χαμός" καθώς ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής πως υπήρχαν φωτογραφίες της ανήλικης την ώρα του βιασμού, όπως ήδη αναφέρθηκε. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (20/10) ο ίδιος θέλησε να τα "μαζέψει".

«Θέλω να πω και κάτι, επειδή βλέπετε ότι χειρίζομαι την ιστορία όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Επειδή είμαι και άνθρωπος και το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει και βγαίνει πάνω από τη δημοσιογραφική μου οντότητα. Στην υπόθεση αυτή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφάζομαι εγώ με τον Τάσο για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Εδώ είμαι όλοι απέναντι σε μία ρυπαρή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, ποιος δικηγόρος κάνει καλύτερα τη δουλειά του, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση».

Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας και το lifestyle 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος και να το πει. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί από εμένα δικογραφία.

Όμως μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα… Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις. Μου έρχεται ρεπορτάζ.».