Κολωνός: Κυκλοφόρησε φωτογραφία της 12χρονης που φαίνεται ο βιασμός της

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Κυκλοφόρησε φωτογραφία της 12χρονης που φαίνεται ο βιασμός της

Αρκετές είναι οι εκπομπές οι οποίες έχουν αφήσει την ψυχαγωγία στην άκρη προκειμένου να ασχοληθούν με την υπόθεση στον Κολωνό καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις είναι ραγδαίες. Φυσικά, είναι μια υπόθεση που έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο μιας και η βεντάλια τώρα αρχίζει και ανοίγει προκειμένου να "λάμψει" η αλήθεια.

Σε σοκ ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή, «Πρωινό»

Μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε αντιμέτωπος με μια σοκαριστική είδηση. Την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κοιτάξει το κινητό του και να πει στον αέρα:

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…

Και βγήκε χθες και είπε μέσα από τη φυλακή ότι δεν «φταίω, τη βρήκα έτοιμη». Και έτσι να ήταν, οι φωτογραφίες που τώρα είδα, με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο».

«Θα σας πω κάτι που συμβαίνει τώρα» - Άναυδοι στο Πρωινό με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό έχει διχάσει τον κόσμο, καθώς από τη μία πλευρά υπάρχουν μάρτυρες που "βάζουν το χέρι τους στη φωτιά" για την αθωότητά της, όμως από την άλλη οι Αρχές πρόδωσαν τις κινήσεις της. Όσο, λοιπόν, ερευνάται τι πραγματικά συμβαίνει και ποια είναι η θέση της, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού για την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε έκκληση σε γνωστό πολιτικό να μιλήσει δημόσια για την επαφή που είχε με την ανήλικη, διότι τον έχουν δει στην γειτονιά του μαγαζιού του 53χρονου δράστη και παράλληλα ανέφερε πως υπάρχει άλλος ένας επιχειρηματίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εξασφαλίσει την σιωπή των μαρτύρων εξαγοράζοντάς τους.

«Θα σας πω κάτι που συμβαίνει τώρα. Εγώ κάνω εκκλήσεις από αυτή εδώ την εκπομπή. Αν υπάρχει πολιτικός - δεν είναι κακό ούτε ντροπή, δεν σημαίνει ότι ήξερε - γιατί θα πούμε σήμερα αυτή την πορεία, ο οποίος επισκεπτόταν το μίνι-μάρκετ στον Κολωνό, επειδή τον έχει δει η περιοχή, είναι καλό για το πολιτικό του μέλλον και την καριέρα του, δεν είναι ντροπή, να βγει και να το πει. Είναι μεγάλη ιστορία αυτή, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ρετσινιά, ούτε τίποτα.

Το να κρύβεται κάποιος μάλλον ενοχή, πιθανόν όχι μάλλον να θεωρεί κάποιος ότι είναι ένοχος. Ας βγει λοιπόν να πει αν πολιτικός έχει πάει εκεί και τον έχει δει ο κόσμος ότι “ναι ήταν ψηφοφόρος μου, ήταν κομματάρχης μου” δεν είναι ντροπή.

Τον επισκέφθηκε στο μαγαζί! πώς βγήκε η Φόνσου και το είπε; Δεν είναι ντροπή. Αν όμως δεν το λέτε και σας έχει δει η γειτονιά μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά όλων μας, δεν το καταλαβαίνετε;

Και θα δώσω τώρα μια είδηση. Υπάρχει επιχειρηματίας στην περιοχή ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει το πορτοφόλι και μοιράζει λεφτά για να κλείσουν στόματα. Επιχειρηματίας που βγάζει λεφτά στην περιοχή. Ο επιχειρηματίας αυτός στο παρελθόν είχε μπλεξίματα, γιατί είχε κατηγορηθεί και ο ίδιος για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας. Ακούγεται για πρώτη φορά αυτό», είπε χαρακτηριστικά.